Η επιστολή παραίτησης Κουνάβη

Ο Αντώνης Κουνάβης ανέλυσε σε επιστολή του τούς λόγους που παραιτείται από την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Επιστολή με την οποία εξήγησε τους λόγους που παραιτείται από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, κάτι που άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση, δημοσίευσε ο Αντώνης Κουνάβης. Ο Πατρινός ναυτιλιακός πράκτορας υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι «έχουν καταστήσει την Παναχαϊκή Συμμαχία όχημα των προσωπικών τους επιδιώξεων».

Αναλυτικά: «Με λύπη αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του αντιπροέδρου και τη θέση του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο απροκάλυπτος τρόπος ανάμιξης της «Παναχαϊκής Συμμαχίας», στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, για να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα, που σχετίζονται με τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, δεν μου επιτρέπει την περαιτέρω συμμετοχή μου στα δρώμενα της ιστορικής ομάδας μας.

Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρηθούν τα αυτονόητα, τόσο από την ΠΑΕ, όσο και από την «Παναχαϊκή Συμμαχία». Ητοι, οι ίσες αποστάσεις και η αυστηρή ουδετερότητα έναντι της επιμελητηριακής εκλογικής διαδικασίας. Το γνωρίζετε τόσο εσείς, όσο και τα μέλη της «Συμμαχίας», όπως και οι κ.κ. Γιάννης Κοντοθόδωρος και Γιώργος Πλέσσας, που έχουν εκφράσει τις διαφωνίες τους με τις ακολουθούμενες διασπαστικές πρακτικές. Δυστυχώς, κάποιοι ζήλεψαν δόξα ανόητου ψευτοεπιβήτορα και έχουν καταστήσει την «Παναχαϊκή Συμμαχία» όχημα των προσωπικών τους επιδιώξεων.

Γνωρίζω, κύριε Πρόεδρε, ότι υπάρχουν μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, που δεν εγκρίνουν την απροκάλυπτη εμπλοκή της στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Μία εμπλοκή που συνιστά υποτίμηση και προσβολή προσωπικοτήτων, οι οποίες έχουν επωμισθεί το βαρύ έργο της αναδημιουργίας της αγαπημένης μας ομάδας. Αναλογεί στο ΔΣ της ΠΑΕ να αποκηρύξει κάθε διασπαστική και διχαστική κίνηση και να διαφυλάξει την ενότητα, τουλάχιστον, της εταιρείας.

Τέλος, σε ότι με αφορά, παραμένω φυσικά μέτοχος της ΠΑΕ και με αυτή την ιδιότητά μου είμαι στη διάθεσή σας, για να επιτευχθούν οι λειτουργικοί και αγωνιστικοί στόχοι της αγαπημένης μας ομάδας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep