Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ενα βήμα από τη Σούπερ Λιγκ»

 

Πιστεύει ο άσος της Παναχαϊκής, Νίκος Βλασόπουλος.

Στη συνέντευξη Τύπου δεν έδωσε το «παρών» ο Γιάννης Παπακώστας, αλλά ο βοηθός του, Βαγγέλης Καράτσης, ο οποίος εντόπισε ένα θετικό και ένα αρνητικό στοιχείο στην επίσκεψη της Παναχαϊκής στα Μέγαρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Ενα προσωπικό πρόβλημα του κ. Παπακώστα τον ανάγκασε να φύγει εκτάκτως και ζητά συγγνώμη για αυτό. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εγώ εδώ. Κατά αρχάς συγχαρητήρια στον Βύζαντα που πέτυχε το στόχο του και σώθηκε. Οσον αφορά στο παιχνίδι, το κακό για εμάς ήταν ότι είχαμε τρεις τραυματισμούς σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Το καλό ότι ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ για να παραμείνει έτσι το σκορ και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να αναφερθώ στο  νεαρό Μπουρλάκη που έκανε την πρώτη του συμμετοχή φέτος».

Σε ερώτηση του FL News για το αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή σκοπεύει να κυνηγήσει δικαστικά το θέμα που ανέκυψε με το παιχνίδι της Καλλιθέας με τα Ψαχνά, ο κ. Καράτσης τόνισε: «Δεν μπορώ να αναφερθώ σε αυτό το θέμα είναι άλλοι αρμόδιοι».

Σε ερώτηση για τις πολλές αλλαγές που είχε η ενδεκάδα της Παναχαϊκής, είπε τα εξής: «Υπήρξαν κάποια παιδιά με προβλήματα τραυματισμών συν τις τιμωρίες».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Μαπούκου, υπογράμμισε: «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα, θα περιμένουμε την μαγνητική».

Τους παίκτες της Παναχαϊκής εκπροσώπησε ο Νίκος Βλασόπουλος: «Αίσιο τέλος για την ομάδα μας, κερδίσαμε την τελευταία αγωνιστική και είμαστε ένα βήμα πριν την επάνοδο μας στην Α εθνική. Να φύγουμε από αυτούς τους κακούς αγωνιστικούς χώρους που είναι δύσκολοι και να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που της αξίζει. Τώρα αλλάζει η φιλοσοφία μας, καθώς τα παιχνίδια των πλέι οφ έχουν τελείως διαφορετικές οι απαιτήσεις. Οι παίκτες του Βύζαντα είναι άξιοι συγχαρητηρίων που έσωσαν την κατηγορία».

Σε ερώτηση για το αν έχει άγχος η Παναχαϊκή μπαίνοντας στα πλέι οφ, ο άσος των Αχαιών απάντησε: «Η Παναχαϊκή δεν πρέπει να έχει άγχος, η Παναχαική είναι το βαρόμετρο της κατηγορίας. Αν οι οργανωμένοι γεμίσουν το γήπεδο της Αγυάς και πάρουμε τα τρία παιχνίδια θα είμαστε στη Σούπερ Λιγκ, γιατί πιστεύω ότι εκτός έδρας θα πάρουμε κάποιους βαθμούς».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep