Φτιάχνει «ομάδα εθελοντών»

Πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για την σύσταση ομάδα εθελοντών για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν περιορίζεται μόνο σε αγωνιστικά θέματα. Έτσι χθες οι «Αχαιοί» ανακοίνωσαν την σύσταση «ομάδας εθελοντών», με σκοπό όπως αναφέρουν την παροχή βοηθητικών υπηρεσιών σε διάφορους τομείς.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 προχωρά στη σύσταση «Ομάδας Εθελοντών» με σκοπό την παροχή, δια μέσου της Ομάδας, βοηθητικών υπηρεσιών σε διάφορους τομείς δραστηριότητας της Παναχαϊκής. Μέλη της "Ομάδας Εθελοντών" μπορούν να είναι μόνο άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω που επιθυμούν να υποβάλλουν την σχετική Αίτηση Εθελοντή - Εθελόντριας.
Για το λόγο αυτό θα δημιουργηθεί Μητρώο Εθελοντών στο οποίο θα καταγράφονται τα στοιχεία όσων υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην εθελοντική ομάδα.


Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να υποβάλλουν την παρακάτω αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 καθημερινά από τις 10.00 έως τις 14.00. Πληροφορίες: τηλ. 2182189913»

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep