Ο Μασούρας ξεπέρασε "Κατσούρ"!

Ο Νίκος Μασούρας Ο Νίκος Μασούρας

Ο Νίκος Μασούρας έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Παναχαϊκή σε νεότερη ηλικία από τον Κώστα Κατσουράνη.

Το next big thing της Παναχαϊκής, ο Νίκος Μασούρας, έχει καταφέρει ήδη να προσπεράσει σε μία ειδική λίστα των Κώστα Κατσουράνη.

Στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το θεσμό του κυπέλλου (20/9) ο βενιαμίν των Αχαιών (που κλήθηκε στην Εθνική Παίδων) έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών, 3 μηνών και 5 ημερών αγωνιζόμενος ως αλλαγή από το 67'.

Ο σημερινός τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, ο Κώστας Κατσουράνης, είχε πρωτοεμφανιστεί επίσης στο κύπελλο σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 2 Οκτωβρίου 1996 (μάλιστα και εκείνος πέρασε στο ματς ως αλλαγή πάνω κάτω στο ίδιο χρονικό σημείο, στο 69') σε ηλικία 17 ετών, 3 μηνών και 11 ημερών.

Δηλαδή ο "Κατσούρ"(που σημειωτέον τον είχε χρησιμοποιήσει ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος) ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Μασούρα (έπαιξε κατ' επιλογή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου) με την υποσημείωση βέβαια ότι οι Αχαιοί συμετείχαν το 1996-97 στην Α' Εθνική.

Σε ποδόσφαιρο, πάντως, το ζητούμενο είναι η διάρκεια και η εξέλιξη (στοιχεία που είχε ο Κατσουράνης), οπότε η λαμπρή καριέρα ενός παίκτη προφανώς και δεν μπορεί να προεξοφληθεί από ένα ντεμπούτο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep