«Ομάδα Super League η Παναχαϊκή»

Το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Κώστας Χρυσανθόπουλος, μιλά για την ομάδα που «χτίζουν» οι Κατσουράνης – Οφρυδόπουλος

Για το μέλλον της Παναχαϊκής στην Football League, μίλησε ο Κώστας Χρυσανθόπουλος, με το μέλος της ΠΑΕ να αναφέρεται στην δουλειά του Κώστα Κατσουράνη και του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενώ παράλληλα ζήτησε και την στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά: 

«Η τεχνική ηγεσία και ο Κώστας Κατσουράνης χτίζουν μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που πιστεύουμε ότι θα είναι η ομάδα – έκπληξη την φετινή περίοδο. Και ελπίζουμε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Βγάζει υγεία όλο αυτό που γίνεται στην Παναχαϊκή. Είναι η μοναδική ομάδα με Έλληνες και νέους ποδοσφαιριστές. Είναι μια ακόμα πρωτιά για την Παναχαϊκή. Η ομάδα χτίζεται από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον Κώστα Κατσουράνη για να έχει μέλλον. Δεν χτίζουν ομάδα για αύριο γιατί αν συνέβαινε αυτό θα ενεργούσαμε πολύ διαφορετικά στις μεταγραφές.

Η  Συμμαχία είναι ενωμένη, δυνατή με 20 άτομα που θα γίνουν και περισσότερα. Η λειτουργία της Παναχαϊκής είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γίνονται μεγάλα πράγματα στην ομάδα από την Συμμαχία. Λειτουργεί σαν ομάδα Super League η Παναχαϊκή.

Θέλουμε ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται. Η ομάδα είναι της Πάτρας, ανήκει στον κόσμο της, τον θέλουμε μαζί μας γιατί η Παναχαϊκή βράζει ποδοσφαιρική υγεία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep