Τέλος ο Κωνσταντινίδης από την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον 37χρονο αμυντικό, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Ο 37χρονος μπακ είπε όχι σε πρόταση των «Αχαιών» για να συνεχίσει στην ομάδα από διαφορετικό πόστο, καθώς επιθυμία του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Έτσι, μέσω ανακοίνωσης, η διοίκηση της Παναχαϊκής αποχαιρέτησε τον αρχηγό της και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια της Παναχαϊκής ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Κωνσταντινίδη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο αγαπητός σε όλους μας «Κόκος» τίμησε την φανέλα της Παναχαϊκής και δίκαια αναγορεύτηκε ως πρώτος αρχηγός της, στη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Στην πολυετή του καριέρα δίδαξε ήθος και επέδειξε επαγγελματισμό δίνοντας πάντα στους συμπαίκτες του το καλύτερο παράδειγμα. Η Παναχαϊκή του πρότεινε να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του από διαφορετικό πόστο, αλλά η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο δεσμός του με την Παναχαϊκή και η προσφορά του στην ομάδα τον καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της και υπό αυτή την έννοια η πόρτα της Παναχαϊκής θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν»

[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep