Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πριμ και συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή

5.000 ευρώ θα μοιραστούν οι Πατρινοί μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας είχε υποσχεθεί πριμ 15.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης στην Εύβοια και οι Αχαιοί με το τρίποντο αυτό θα μοιραστούν το σχετικό ποσό.
Ο τεχνικός, Γιάννης Παπακώστας έδωσε συγχαρητήρια, αλλά παράλληλα ζήτησε ανάλογη συνέχεια και είπε: Ξεπεράσαμε το σοκ της ισοφάρισης και πήραμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή. Μένουν τρία ματς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα με το ίδιο πάθος, γιατί τα μπαράζ είναι ένα πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα».

Αναλυτικά είπε:

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και συνεχίσαμε το σερί μας που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Ξεπεράσαμε το σοκ της ισοφάρισης και πήραμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή και που είχε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Τα τελευταία χρόνια έχει και δύο ανόδους. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος όσο διάστημα είμαι στην Παναχαϊκή.

Συνεχώς βελτιωνόμαστε και είμαστε μια οικογένεια. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους φιλάθλους γι’ αυτή την νίκη. Μένουν τρία ματς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα με το ίδιο πάθος, γιατί τα μπαράζ είναι ένα πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο Ηρακλής Ψαχνών έχει σωθεί. Συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα και στον κ. Γιώργο Φοιρό. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Ο Παναγιώτης Ατματζίδης δήλωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τα καταφέραμε και αυτή η νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Προσπαθήσαμε πολύ και παρόλο που ισοφαριστήκαμε, καταφέραμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Δουλεύουμε συνέχεια με τον προπονητή για να βελτιωνόμαστε. Είναι καλό που θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε την Κυριακή (ελεώ Διαγόρα). Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Ψαχνών για την παραμονή του».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep