Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χτυπούσε» απευθείας άνοδο η Παναχαϊκή

Εάν η Παναχαϊκή δεν είχε ποινή 5 πόντων, τώρα θα ήταν 3η…

Στις θέσεις των play off έχει εδραιωθεί η ομάδα της Πάτρας και άπαντες αναρωτιούνται πού θα ήταν οι «κοκκινόμαυροι» αν δεν ξεκινούσαν το πρωτάθλημα με ποινή πέντε βαθμών. Εκτός του ψυχολογικού βάρους που προκαλούσε το -5 είχαν να αντιμετωπίσουν και την αστάθεια των πρώτων αγωνιστικών. Χωρίς την τιμωρία η Παναχαϊκή τώρα θα ισοβαθμούσε με τον Πιερικό στην 3η θέση, όμως ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας θεωρεί ότι μπορεί να την οδηγήσει στην άνοδο και μέσω των μπαράζ.

Ζήτησε, λοιπόν, ο προπονητής των Πατρινών ανάλογη συνέχεια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη (3-0) σε βάρος της Αναγέννησης Επανομής. Ωστόσο, στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/04) με τον Φωκικό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κοκκίνη που υπέστη διάστρεμμα και τον Φούφουλα που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντίνα.

Οι φίλοι της Παναχαϊκής διοργανώνουν εκδρομή στην Άμφισσα για τον αγώνα με τον Φωκικό. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί από το γήπεδο της Αγυιάς και το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6970988640.

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep