Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόστιμο για Μαπούκου, Ατματζίδη

Στην αποστολή της Παναχαϊκής θα είναι ο Μαμπούκου και ο Ατματζίδης. Στην αποστολή της Παναχαϊκής θα είναι ο Μαμπούκου και ο Ατματζίδης.

Απολογήθηκαν, τιμωρήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Επανομή οι Μαπούκου, Ατματζίδης στην Παναχαϊκή.

Λήξαν θεωρείται το θέμα με τα πειθαρχικά παραπτώματα των Ζούνιορ Μ’ Πιά Μαπούκου, Παναγιώτη Ατματζίδη. Αμφότεροι απολογήθηκαν γραπτώς, ζήτησαν συγγνώμη και τιμωρήθηκαν από την ΠΑΕ με πρόστιμο. Έτσι, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (25/04) με την Αναγέννηση Επανομής.

Οι επιστροφές αυτές λύνουν εν μέρει τα χέρια του προπονητή, Γιάννη Παπακώστα, καθώς τα προβλήματα παραμένουν πολλά. Απόντες λόγω τιμωρίας θα είναι οι Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Άντονι Φατιόν και Γιάννης Ιωάννου, ενώ τραυματίες είναι οι Λάζαρος Θεοδωρέλλης, Ντίνος Φούφουλας. Αντίθετα, επιστρέφει από τραυματισμό ο Θοδωρής Πακάλτσης.

Η αποστολή: Πουρής, Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κωνσταντινίδης, Κοιλιάρας, Πετρόφ, Λαμπρόπουλος, Κοκκίνης, Σκαρτσίλας, Ντίνας, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Μαπούκου, Ατματζίδης, Ουαταρά, Ζέλιος, Βλασόπουλος, Πακάλτσης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep