Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με νύχια και δόντια στην εξάδα»

Ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως η Παναχαϊκή πρέπει να φτάσει με κάθε τρόπο στην συμμετοχή της στα πλέι οφς. Ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως η Παναχαϊκή πρέπει να φτάσει με κάθε τρόπο στην συμμετοχή της στα πλέι οφς.

Ο Γιάννης Παπακώστας αναφέρθηκε στην πάλη της Παναχαϊκής για να προλάβει τα πλέι οφς.

Στον απόλυτο στόχο της εισόδου στα πλέι οφς του πρωταθλήματος έμεινε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Παπακώστας. «Πήραμε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μαχόταν για τους τρεις βαθμούς. Πετύχαμε δύο πολύ ωραία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κινδυνέψαμε ελάχιστα, όπως και στο δεύτερο, ως την αποβολή, χρονική στιγμή που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας το επέτρεψε, έβαλε γκολ και μας έβαλε σε περιπέτειες. Τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε μέσα στην εξάδα, για την οποία θα παλέψουμε με νύχια και δόντια, για να είμαστε εκεί ως το τέλος.

Η κόκκινη κίτρινη κάρτα ήταν δίκαιη, όμως δεν μου άρεσαν τρεις αποφάσεις για οφσάιντ, καθώς ήμουν στην ευθεία». Όσον αφορά το πρώτο γκολ του Ντίνα, που ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε πως δεν έχει άποψη. Τέλος ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα και προσωπικά, στο Γιώργο Κούτση που ξεκινάει φέτος την προπονητική του καριέρα».

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2012 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep