Σχέδια για την επόμενη χρονιά

Προτάσεις επιχειρηματιών εξετάζει η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική

Για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής στη Γ’ Εθνική καλείται να ετοιμαστεί η Ερασιτεχνική και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες για να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν δεν αλλάξει κάτι στην κατάταξη της Football League με ενδεχόμενους υποβιβασμούς ομάδων για την υπόθεση των στημένων, οι Πατρινοί να αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η προοπτική αυτή μοιάζει… ελκυστική για αρκετούς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Παναχαϊκή, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικά χρέη στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη», έχουν προσεγγίσει την Ερασιτεχνική μια ομάδα επιχειρηματιών από την Πάτρα που ενδιαφέρεται να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα και αν υπάρξει στήριξη από τα μέλη της ΠΓΕ, τότε στις επερχόμενες εκλογές (26/6 ή 3/7) θα θέσουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν. Εκτός από αυτή την κίνηση, Αμερικανός επιχειρηματίας έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκο Ράπτη, ως εκπρόσωπος ομίλου επιχειρηματιών, και έχει ζητήσει στοιχεία για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ενώ μετέφεραν την πρόθεση να κάνουν έργα βελτίωσης στην Αγυιά. Τέλος, υπάρχει και τρίτη πρόταση, με επιχειρηματίες από την Αθήνα, που μαζί με Πατρινούς, θέλουν να αναλάβουν την ομάδα.

Όλα αυτά αναμένεται να διευκρινιστούν ως τις εκλογές της ΠΓΕ και ως τότε θα έχει ξεκαθαρίσει τόσο η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Παναχαϊκή, αλλά και το τι θα ισχύσει σχετικά με τα χρέη της ΠΑΕ, αν εκείνη αγωνιστεί τελικά στη Γ’ Εθνική.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep