«Δεν είμαι πλέον πρόεδρος»

Στην κριτική που του ασκήθηκε για την παρουσία του στο ΣΕΦ απάντησε μέσω flnews ο Πότης Τσιριμπής

Την απάντησή του μέσω του flnews για την παρουσία του στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ έδωσε ο Πότης Τσιριμπής. Ο πρώην, όπως ξεκαθάρισε, πρόεδρος της Παναχαϊκής επισήμανε πως όσοι του ασκούν κριτικοί να δουν τα δικά τους λάθη για την ομάδα.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Με έκπληξη βλέπω ότι απότομα πάλι, αντί να ασχολούμαστε με τον αγώνα που δώσαμε φέτος για την Παναχαϊκή, έχει γίνει σάλος με κάποιες φωτογραφίες που ήμουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ποιος δεν έχει καταλάβει ότι κακώς με αναφέρετε πλέον ως πρόεδρος της Παναχαϊκής, καθώς στην τελευταία συνέντευξη Τύπου όλοι αυτοί που βγαίνουν και φωνάζουν δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα, δεν ρώτησαν ποτέ για την ομάδα και μάλλον δεν κατάλαβαν ότι εγώ τελείωσα από την Παναχαϊκή. Εγώ είπα θα μείνω, ώστε να κρατήσω την Παναχαϊκή στη Β’ Εθνική αν μπορέσω, αλλά μετά την καυτή πατάτα για όλα αυτά, θα την έχουν οι Πατρινοί. Άρα, δεν είμαι πλέον πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα, μέχρι πριν 3-4 μήνες έλεγαν ότι δεν έχουμε καμία στήριξη από πουθενά, προς την ομάδα και τώρα απότομα έγιναν ειδικοί. Κι επειδή ακούω και διαβάζω πολλές ανακοινώσεις, ας μην ξεχνούν αυτοί που τις γράφουν ότι πολλά ραντεβού έγιναν σε κεντρικό ξενοδοχείο, το οποίο είχε και κάμερες και μπορούν άνετα να αποδειχτούν οι συνομιλίες που είχαν με τον πρώην πρόεδρό τους και πόσο ηθικές ήταν. Να είστε όλοι καλά και από εδώ και πέρα θα σας κάνω κριτική μόνο εγώ.

Ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής».

Last modified onΤετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 19:51

6 comments

  • αιγιο7
    αιγιο7 Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016 02:56 Comment Link

    το αφεντικο του ο κουγιας?τι νουμερα ειστε ρε παναχες.

  • Pol
    Pol Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 13:11 Comment Link

    Εσυ και το αφεντικο σου ησασταν οτι πιο μαυρο εχει περασει στα 125 χρονια ιστοριας της ομαδαρας μας.Καλο δρομο στο τηγανι που γυριζεις και ανηκεις.Ποτε δεν ησουν αποδεχτος εσυ και αυτοι που σε στηριζανστην πατρα , γι αυτο επαιζες με 30 και 100 ατομα.Παρε δρομο και ξεκινα αμεσα την εκκαθαριση , και ασε τις αναβολες στα δικαστηρια.ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 09:38 Comment Link

    ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • παναχας
    παναχας Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 22:24 Comment Link

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ...

  • panacha1891
    panacha1891 Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 18:51 Comment Link

    Στο καλό και μην μας γράφεις. Έκανες τη δουλειά για την οποία σε έβαλε ο άλλος, τον απάλλαξες από τα χρέη, τώρα μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα την πόρτα στην ομάδα σου. Και άσε τις κριτικές κατά μέρος. Τέτοιες κάνουν όσοι είναι ντόμπροι και καθαροί, όχι άνανδροι υπάλληλοι σαν εσένα. Επιτέλους η ομάδα γυρνάει σε εμάς και σώζεται από κάτι άθλιους ξενόφερτους υπαλλήλους που θέλουν να παριστάνουν τους προέδρους.

  • ΠΑΝΑΧΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΑΝΑΧΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 17:08 Comment Link

    ANTE ΣΤΟ....ΚΑΛΟ ΠΟΤΗ!!!!!!!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.....ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ....ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΣΟΥ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep