«Έδωσε... σεμινάριο» (video)

Επτά οι... σίγουροι της Παναχαϊκής ενόψει Αγροτικού Αστέρα. Λήγει η προθεσμία διακανονισμών με τέσσερις πρώην.

Μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας η Παναχαϊκή δεν έχει. Μόνη ελπίδα των Αχαιών, όπως λένε οι ίδιοι, είναι να κερδίσουν το εισιτήριο... δικαστικά αφού, όπως υποστήριξε ο Ποτής Τσιριμπής μετά τον αγώνα με τον Κισσαμικό, οι παρανομίες άλλων ΠΑΕ είναι πολλές. Την ίδια στιγμή, βέβαια, υπάρχουν πολλά παράπονα για τον διαιτητή Γκάμαρη. «Έδωσε σεμινάριο πώς να... μην δίνεις πέναλτι», έλεγαν στο flnews στελέχη της πατρινής ομάδας και αναφέρονταν στην ανατροπή του Μητρόπουλου από τον Τζημογιάννη (στο 4:50 του βίντεο).

Οι «κοκκινόμαυροι» φωνάζουν και γιατί ο εν λόγω ρέφερι άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι ο Χαρτσιάς χτύπησε στην κλείδα, ο Ασίγκμπα στον έξω πλάγιο και ο Τρίγκας υπέστη υποτροπή σε παλιό τραύμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας.

Σα να μην έφταναν τα προβλήματα τραυματισμών, την Τρίτη (17/05) παρουσιάστηκαν στον Αυλώνα οι Στρέζος, Παπανικολάου και θα επιδιώξουν να πάρουν έστω άδεια για να συμπεριληφθούν στο πλάνο του Ηλία Φυντάνη ενόψει του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Με τα έως τώρα δεδομένα, λοιπόν, οι υγιείς ποδοσφαιριστές είναι... επτά! Πρόκειται για τους Βορύλλα, Χούσα, Πινδώνη, Μουκίδη, Σαμπατάκο, Ρουμπάτο και Μητρόπουλο.

Προθεσμία για τέσσερις

Έως την Τρίτη (17/05) η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα πρέπει να διακανονίσει χρέη με ακόμα τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Περίκο, Καρβουνιάρη, Τζίλας και Ντελέκο, οι οποίοι έχουν αποφάσεις στα χέρια τους αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Οι πληροφορίες του fnews αναφέρουν ότι το ποσό που πρέπει να διακανονιστεί είναι 85 χιλιάδες ευρώ.

Media

Last modified onΤρίτη, 17 Μάιος 2016 13:18

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τρίτη, 17 Μάιος 2016 14:50 Comment Link

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΙΜΠΗ. ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ [ΚΑΤ΄ΕΣΑΣ] ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,????????. Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep