«Έκανες τα έργα σου...»

Ανταπάντησε στον Δημήτρη Σπανό ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης.

Η κόντρα μεταξύ Ηλία Φυντάνη και Δημήτρη Σπανού καλά κρατεί. Ο προπονητής της Παναχαϊκής επιτέθηκε στον τεχνικό της Λαμίας, ο δεύτερος απάντησε με δήλωσή του και το βράδυ της Πέμπτης (12/05) ήρθε η ανταπάντηση από τον πρώτο. Στη δήλωσή του μέσω του flnews ανέφερε:

«Το πόσο σεβάστηκες την ιστορία της Παναχαϊκής το είδαμε και το έχουμε δει. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Όσο για τα έργα που έχεις δείξει στην Παναχαϊκή, σίγουρα, υπήρχαν έργα... τον εργολάβο δεν μας είπες! Όσο για το επίπεδο που λες, το είδαμε... Ακόμα δεν κατάλαβες ότι πέρυσι το καλοκαίρι διέλυσες μία ομάδα 500.000 κατοίκων με τον σχεδιασμό που έκανες. Πλήρωνε ο Τσιριμπής και εσύ έκανες τα έργα σου. Καλά τα λες. Μάλλον ξεχνάς ποιος έχει έργα στην Παναχαϊκή.

Από το 2005 έως το 2010 βολόδερνε στα χωράφια της Πελοποννήσου και ανέβηκε το 2010 με προπονητή τον Φυντάνη και πρόεδρο τον Κούγια. Και άλλες τέσσερις φορές σώθηκε η παρτίδα όταν ήμουν προπονητής. Αλήθεια, σε ποια χωράφια ήσουν; Αλλά τώρα έτσι που την κατάντησες με τα έργα σου... την τίμησες για τα καλά... Άλλωστε ο Κούγιας ξέρει πολύ καλά και για τους δυο μας.

Έκανα ένα λάθος στην Παναχαϊκή που αρνήθηκα μια φορά να αναλάβω για δικούς μου λόγους και σε πήρανε και καταστάφηκε η ομάδα μέσα σε 1,5 χρόνο».

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ».

Last modified onΠέμπτη, 12 Μάιος 2016 21:25

2 comments

  • panagiotis
    panagiotis Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 22:48 Comment Link

    Εκείνα τα τραπέζια στην καφετέρια στο πέραν εαν είχαν στόμα να μιλήσουν... Τι θα είχαν να μας που????

  • panagiotis
    panagiotis Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 22:43 Comment Link

    Φυντανη για πες μας για ενα περιστατικό που ελαβε χώρα μετα απο έναν αγώνα ..Παναχαϊκή-Ασπρόπυργος???...εχεις αδύναμη μνήμη???..Υ.Γ..πες μας το βιογραφικό σου????
    Περαμαϊκός.. Αίαντας Σαλαμίνας, Ηλιοπουλη, Παναχαϊκή.. Ηρακλής Ψαχνών..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep