«Προώθησε τον αδιάφορο»

Παράπονα του Ηλία Φυντάνη για τη διαιτησία και παραδοχή ότι «υπήρχαμε στο γήπεδο ως το 44'».

Ο Ηλίας Φυντάνης δεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Παναχαϊκής στο Μενίδι. Ωστόσο, την Παρασκευή (06/05) με δηλώσεις του στο flnews εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ παραδέχτηκε ότι η ομάδα της Πάτρας υπήρχε στο γήπεδο ως το 44'. Αναλυτικά ο προπονητής των Αχαιών ανέφερε:

«Υπήρχαμε στο γήπεδο έως το 44ο λεπτό. Ήμασταν τακτικά πολύ καλοί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια μέχρι το λεπτό αυτό. Όμως στο 44' ο διαιτητής Μίαρης αντί να δώσει επιθετικό φάουλ υπέρ του Ασίγκμπα το έδωσε υπέρ των αδιάφορων γηπεδούχων από όπου μπήκε το πρώτο γκολ. Στο 50' δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Παβίσεβιτς που έριξε γροθιά στον Ασίγκμπα, ο οποίος από το λεπτό αυτό έπαιζε με ζαλάδες και δεν έβλεπε καλά από το ένα μάτι.

Όταν στο β' ημίχρονο παίζεις με οκτώ ποδοσφαιριστές να έχουν κακή απόδοση λόγω κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και όταν ο κακός σε αδικεί και προωθεί τον αδιάφορο, τότε για να γυρίσεις το παιχνίδι πρέπει να έχεις να κάνεις τρεις αλλαγές και να αλλάξεις την τακτική, κάτι που δεν είχαμε τη δυνατότητα να πράξουμε. Συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό για το πάθος και τη δύναμη που έδειξε και ευελπιστούμε σαν Παναχαϊκή να πράξει το ίδιο και στα δύο εντόςε έδρας παιχνίδια που έχει με Χανιά και Ελευσίνα.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Αχαρναϊκού για τη φιλοξενία, όχι όμως και στην εχθρική εξέδρα που δεν σταμάτησε να βρίζει χυδαία επί 90 λεπτά. Συγχαρητήρια στην Αστυνομική δύναμη και τον επικεφαλής της».

Το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι την Παρασκευή (06/05) ο Φυντάνης θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας και το Σάββατο (07/05) το ματς Λαμία - Ζάκυνθος.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάιος 2016 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep