Χάνει τη σεζόν ο Λαμπρόπουλος

Νέο πλήγμα στην Παναχαϊκή που έχασε τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο. 11 Μαΐου με Λαμία.

Άθλος ήταν για την Παναχαϊκή ο βαθμός που απέσπασε στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα. Με μόλις 11 υγιείς, ένας εκ των οποίων ο τερματοφύλακας, Χρήστος Βορύλλας σε ρόλο επιθετικού χαφ, πήραν την ισοπαλία, η οποία σύμφωνα με τον Ηλία Φυντάνη ήταν σα... νίκη. Ωστόσο, οι Αχαιοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, έχασαν ένα ακόμα βασικό στέλεχος ως το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος έσπασε την κλείδα του και την Πέμπτη (05/05) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς. Αντίθετα, ενόψει του αγώνα της 5ης Μαΐου με τον Αχαρναϊκό θα είναι διαθέσιμοι οι Τρίγκας, Γ. Λαμπρόπουλος, ενώ αμφίβολος είναι ο Πέδρο.

Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης συνεχάρη τους παίκτες του για την απόδοσή τους, ενώ άπαντες στάθηκαν στην εξαιρετική εμφάνιση του Μαρκ Ασίγκμπα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε στο Χαϊδάρι και τη Μεγάλη Πέμπτη δόθηκε ρεπό. Προπόνηση θα γίνει και το Μεγάλο Σάββατο και οι «κοκκινόμαυροι» θα κάτσουν μόνο την Κυριακή του Πάσχα. Σε ό,τι αφορά στο εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τη Λαμία, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει την Τετάρτη (11/05).

Η Παναχαϊκή, τέλος, ευχαίστησε τον Απόλλωνα για τη φιλοξενία, την οποία χαρακτήρισε επιπέδου Super League.

Last modified onΠέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 23:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep