Θλάση ο Λαμπρόπουλος

Κέρδος ο Ρουμπάτος στην Παναχαϊκή. Μοίρασε συγχαρητήρια ο Φυντάνης.

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής έμεινε η Παναχαϊκή με τη νίκη (1-0) της στο αχαϊκό ντέρμπι επί του Παναιγιαλείου. Οι «κοκκινόμαυροι» έφτασαν τους 21 πόντους (εκκρεμεί η έφεση για την ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών) και διατηρούν ελπίδες παραμονής, έχοντας να δώσουν τα δύο εξ αναβολής, αλλά και υπολογίζοντας δύο τρίποντα στα χαρτιά με τους αποχωρήσαντες.

Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, όμως χάνει τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη θλάση στον δικέφαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει να αγωνιστεί παρά τον τραυματισμό του, αλλά τελικά αντικαταστάθηκε. Κέρδος για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν η συμμετοχή του Αντώνη Ρουμπάτου. Ο νεαρός επιθετικός δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψε και, μάλιστα, στο δεύτερο παιχνίδι ως βασικός βρήκε δίχτυα.

Η νίκη στο Αίγιο ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση, ενώ το θετικό για την ομάδα της Πάτρας είναι πως το επόμενο παιχνίδι της θα διεξαχθεί σε 10 ημέρες, τη Μεγάλη Τετάρτη (27/04) κόντρα στον Απόλλωνα. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν έπειτα από τα δύο διαδοχικά ματς απέναντι σε ΑΟΧ και Παναιγιάλειο.

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 02:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep