Αποφασίζει για Πέδρο

Στη Ναύπακτο η αποστολή της Παναχαϊκής. «Μπορούμε το τρίποντο», λέει ο Φυντάνης. Ένα μήνα εκτός ο Ρόκας

Μετακόμισε από την Τρίτη (12/04) η αποστολή της Παναχαϊκής. Τα μέλη των Αχαιών μετέβησαν στη Ναύπακτο και προπονήθηκαν στο Εθνικό Στάδιο, προκειμένου να εγκλιματιστούν ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΟ Χανιά την Πέμπτη (14/04). «Αν πιάσετε την απόδοση του αγώνα με την ΑΕΛ με την κατοχή μπάλας και την καλή κυκλοφορία, τότε θα πάρουμε το τρίποντο», τόνισε ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης στους παίκτες του και χαρακτήρισε το ματς τελικό παραμονής.

Οι Ασίγκμπα, Πέδρο ακολούθησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, έκαναν θεραπεία και ο πρώτος την Τετάρτη (13/04) θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό. Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με την ΑΕΛ. Αγώνα δρόμου κάνει ο Πορτογάλος, ο οποίος, επίσης, θα επιχειρήσει να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά στον Στάθη Ρόκα, υποβλήθηκε σε μαγνητική στην Αθήνα και ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Τα αποτελέσματα έδειξαν διάταση έξω πλάγιου συνδέσμου και, ευτυχώς, δεν πειράχτηκε ο χιαστός και ο μηνίσκος. Θα μείνει, πάντως, ένα μήνα εκτός προπονήσεων. Ο Παπανικολάου, τέλος, που συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει απέναντι στον Εργοτέλη.

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2016 23:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep