Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βούζας: «Απαιτούνται έξυπνοι διαιτητές»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο των play off και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Κούγια και τους διαιτητές.

Mόνο οι Ελληνες προπονητές ενδιαφέρονται για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ήμουν δίπλα σε ένα ξένο προπονητή για να βελτιωθώ, αλλά όχι σε κάποιον από αυτούς που είναι αυτή τη στιγμή εδώ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Βασίλης Βούζας και σημείωσε ότι οι Αχαιοί έχουν όλα τα φόντα να μπουν στα μπαράζ και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League. Αρχικά, μίλησε για τη νίκη σε βάρος του Πλατανια: «Αν το κοιτάξουμε στατιστικά, ο Πλατανιάς, αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Αυτό δίνει άλλη διάσταση στη νίκη μας, αλλά βέβαια δεν λέει και τίποτα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, όπως και ο Πλατανιάς».

Για την Παναχαϊκή: «Έχουμε μια δυναμική, διατηρούμε τα κεκτημένα και σκοράρουμε. Σε όλους τους τομείς, λοιπόν, η ομάδα πάει καλά. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ, νομίζω ότι, πλέον, είναι κάτι το εφικτό και μετά θα διεκδικήσουμε την άνοδο. Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχόμενα παιχνίδια».

Κακές διαιτησίες μπορεί να υπάρξουν, όχι κατά ανάγκη επειδή είναι στημένες. Αρκετοί διαιτητές δεν είναι κατάλληλοι γι΄ αυτή τη δουλειά. Είναι αρκετά δύσκολο να διαιτητεύσεις. Δεν είναι εύκολο να είναι ο καθένας καλός διαιτητής. Θέλει εξυπνάδα.

Για τον αθλητισμό της Πάτρας: «Η αθλητική κίνηση της πόλης είναι καλή και σημαντική. Ο κόσμος δεν έχει όμως, αγκαλιάσει ακόμα την προσπάθεια αυτή. Έχει ειδικό βάρος η φανέλα μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να μαζέψουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο και είναι σημαντικό αυτό για εμένα. Αυτό που κοιτάω είναι να βελτιωθεί η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές. Δεν διαθέτουμε μεγάλα ονόματα, αλλά έχουμε γίνει ένα καλό σύνολο. Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στα παιχνίδια. Με συνεχόμενες αλλαγές παικτών παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Ο κύριος Κούγιας είναι ένας ιδιαιτέρα ευφυής άνθρωπος και ιδιαιτέρα πετυχημένος στη δουλειά του. Από έναν πετυχημένο άνθρωπο μόνο να κερδίσεις μπορείς. Έχουμε καλή συνεργασία. Έχει αλλάξει κάποιες ιδέες του για το ποδόσφαιρο. Τα πάμε αρκετά καλά».

Για τη διαιτησία: «Είναι καλύτερα τα πράγματα μετά τις αποκαλύψεις του καλοκαιριού. Κακές διαιτησίες μπορεί να υπάρξουν, όχι κατά ανάγκη επειδή είναι στημένες. Αρκετοί διαιτητές δεν είναι κατάλληλοι γι΄ αυτή τη δουλειά. Είναι αρκετά δύσκολο να διαιτητεύσεις. Δεν είναι εύκολο να είναι ο καθένας καλός διαιτητής. Θέλει εξυπνάδα».

Για τους Έλληνες προπονητές: «Οι Έλληνες προπονητές είναι ιδιαίτερα καλοί. Δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τους ξένους, που έρχονται στην Ελλάδα. Είναι πιο επαρκής σε γνώσεις σε σχέση με άλλα χρόνια. Χρησιμοποιούν τη τεχνολογία. Είναι καλό να εμπιστεύονται οι πρόεδροι τους Έλληνες προπονητές, γιατί μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ήμουν δίπλα σε ένα ξένο προπονητή για να βελτιωθώ, αλλά όχι σε κάποιον από αυτούς που είναι αυτή τη στιγμή εδώ».

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2012 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep