Παναχαϊκή; Αναβολή!

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε νέα αναβολή στον αθλητικό δικαστή.

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του flnews σχετικά με την επιδίωξη της Παναχαϊκής να πάρει νέα αναβολή στον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της! Οι Αχαιοί πέτυχαν να μην εκδικαστεί η υπόθεση και κατά συνέπεια είναι στον «αέρα» και το παιχνίδι με τη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που βρέθηκε στον αθλητικό δικαστή, η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου τόνισε ότι θα έδινε αναβολή... αορίστως λόγω της αποχής των δικηγόρων, όμως το μεσημέρι οι Αχαιοί κλήθηκαν σε απολογία για την Τρίτη (29/03). Βέβαια, μόνο απίθανο δεν είναι να δοθεί νέα παράταση, αν και η κλήση τη συγκεκριμένη... ασυνήθιστη ημέρα δείχνει ότι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο προσπαθεί να δικάσει το συντομότερο.

Όπως ανέφερε η αθλητική δικαστής:

«Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόθεσή σας με αριθμ. κλήσης 77/15.3.2016, η οποία αναβλήθηκε, κατά τη σημερινή δικάσιμο, λόγω της αποχής των πληρεξουσίων δικηγόρων σας, Μηνά Λυσάνδρου και Δημητρίου Καρπετόπουλου, από τα καθήκοντά τους, ορίζεται νέα δικάσιμος την Τρίτη 29.3.2016 και ώρα 10.00.

Η Τακτική Αθλητική Δικαστής».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάρτιος 2016 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep