Αποβολή Παναχαϊκής!

Το ΔΣ της Football League εξετάζει την απόφαση της ΕΕΑ για αποβολή της Παναχαϊκής!

Εισήγηση για την αποβολή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα κατατέθηκε στο συμβούλιο της Football League, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews. Έτσι, οι Αχαιοί αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για την αποχώρησή τους...

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κοινοποίησε την απόφασή της, τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στη διοργανώτρια για αποβολή των Αχαιών λόγω ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής. Μάλιστα, υπήρξε εισήγηση στο ΔΣ για αποβολή της, όμως η υπόθεση θα εκδικαστεί από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League και εκείνη θα λάβει σχετική απόφαση.

Το επόμενο επεισόδιο, πλέον, θα παιχτεί την Παρασκευή (18/3), οπότε και θα εκδικαστεί στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο η υπόθεση των Αχαιών.

Η σχετική κλήση του αθλητικού δικαστή:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 18/3/2016 και ώρα 10:30, την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 για παράβαση των άρθρων 77Α παρ. 1-3 και 78 παρ. 1-4 Ν. 2725/19991- 6 , 13 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ , παρ. 5 του Παραρτήματος Α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων».

Last modified onΤρίτη, 15 Μάρτιος 2016 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep