«Εγώ αχυράνθρωπος;»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ποτής Τσιριμπής με αφορμή όσα γράφτηκαν για αυτόν.

Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Παναγόπουλος έχουν επιδοθεί σε ανταλλαγή εξωδίκων, με αφορμή μια πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση στον γνωστό δικηγόρο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Όλα δημιουργούνται από τον δικηγόρο κάποιων ποδοσφαιριστών Γεώργιο Παναγόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στην ΕΕΑ με την απαγόρευση της αδειοδότησης επί εποχής Πλεξίδα και να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος».

Σε ένα από τα εξώδικα του Παναγόπουλου προς τον Κούγια, ο πρώτος ανέφερε κατά του δεύτερου: «Μετά το αποτυχημένο πέρασμα σας από την ΠΑΕ ΠΑΣ και την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, βρεθήκατε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, την οποία κυριολεκτικά βυθίσατε και προ της βέβαιης διάλυσής της την εγκαταλείψατε μέσω μιας δήθεν πώλησης χωρίς ανταλλάγματα σε «περίεργους αχυρανθρώπους» αφήνοντάς την με τεράστια χρέη που εσείς δημιουργήσατε».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Ποτή Τσιριμπή, που διοικεί την ομάδα της Αχαΐας στη μετά - Κούγια εποχή, και με δήλωσή του στο flnews.gr επιτέθηκε στον Παναγόπουλο. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Τσιριμπή: «Ως Παναχαϊκή και εγώ ως Τσιριμπής δεν είμαστε αχυράνθρωποι. Άλλωστε στον αγώνα με την ΑΕΛ, στην Πάτρα, ισοφαριστήκαμε στο 97'. Πώς μπορούμε λοιπόν να είμαστε αχυράνθρωποι;

Ζητώ από τον κ. Παναγόπουλο να μας αποκαλύψει για ποιο λόγο είπε ότι η μεταβίβαση των μετοχών είναι εικονική και ότι εμείς είμαστε αχυράνθρωποι. Είμαι από τη Μάνη και δεν έχω μάθει να κινούμαι δικαστικά, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα το κάνω. Ας μας δώσει τα στοιχεία για τα οποία μας αποκάλεσε αχυράνθρωπους και ότι η μεταβίβαση των μετοχών ήταν εικονική».

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιανουάριος 2016 23:27

1 comment

  • panacha1891
    panacha1891 Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 12:36 Comment Link

    Δεν χρειάζεται να πας στη δικαιοσύνη, θα φας τα μούτρα σου. Αν θες να αποδείξεις ότι δεν είσαι αχυράνθρωπος, παρουσίασε το Φ.Ε.Κ που ορίζει την μετοχική και διοικητική σύνθεση της ΠΑΕ. Απλή και ανέξοδη κίνηση. Άσε κατά μέρος τη μανιάτικη καταγωγή σου και την δήθεν μαγκιά και τιμιότητά σου, γιατί και εσύ και ο δήθεν μεγαλομέτοχος από την Ελευσίνα, έχετε αποδειχθεί ψεύτες ουκ ολίγες φορές στο διάστημα αυτό που "διοικείτε" την ομάδα και δεν φαίνεστε πουθενά ως παράγοντες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep