300.000 από Gima Caffe

Ο Δημήτρης Μάλαμας, επιχειρηματίας που εκπροσωπεί την gima caffe στην Ελλάδα θα είναι ο ένας από τους πυλώνες που θα στηρίξουν την Παναχαϊκή για να βγει από το αδιέξοδο της. Ο Δημήτρης Μάλαμας, επιχειρηματίας που εκπροσωπεί την gima caffe στην Ελλάδα θα είναι ο ένας από τους πυλώνες που θα στηρίξουν την Παναχαϊκή για να βγει από το αδιέξοδο της.

Η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον πρόεδρο της, Νίκο Παπαδάκη έχει βρει ήδη ανθρώπους στην Αθήνα για να συμβάλλουν στην προσπάθεια της και μια από αυτές τις εταιρίες είναι η Gima Caffe και ο Δημήτρης Μάλαμας.

Λύση στα προβλήματα της Παναχαϊκής αναμένεται να βρεθεί από επιχειρηματίες της Αθήνα, αφού όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Παπαδάκης δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας παρά την ανοικτή πρόσκληση που έκανε στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο Δημήτρης Μάλαμας, εκπρόσωπος της ιταλικής φίρμας καφέ Gima είναι ένας από τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν την ΠΑΕ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Ο Νίκος Παπαδάκης τόνισε πως υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι δεν θέλουν αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους. Αντίθετα, ο εκπρόσωπος της gimacaffe, Δημήτρης Μάλαμας, ζήτησε σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη, να γνωστοποιηθεί πως βάζει άμεσα 300.000 ευρώ στην Παναχαϊκή.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep