«Έπεσε» μαχόμενη η Παναχαϊκή

Η «διαλυμένη» Παναχαϊκή ηττήθηκε με 4-1 στην Πάτρα από τον Λεβαδειακό.

Στον βαθμό που είχε κατακτήσει στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα έμεινε η Παναχαϊκή στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου. Οι Αχαιοί αποκλείστηκαν από τους «16» του θεσμού, μια εξέλιξη βέβαια που ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Με μόλις 13 παίκτες διαθέσιμους και με βασικό επιθετικό τον τερματοφύλακα Βορύλλα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχασε 4-1 από τον Λεβαδειακό στο Παμπελοποννησιακό. Οι Βοιωτοί, αντίθετα, πέρασαν ως 2οι στην επόμενη φάση, έχοντας σημειώσει δύο γκολ με τον ίδιο τρόπο στο Παμπελοποννησιακό. Στο 29' με χτύπημα του Θέου και στο 32' με εκτέλεση του Μάρκοβιτς.

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια έναν ανώτερο αντίπαλο και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τέρμα του Σαμπατάκου, στο 58'. Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν και δύο δοκάρια (41' Γιακουμάκης, 71' Καψάσκης), έφτασαν σε δύο ακόμα τέρματα στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Στο 86' και στο 88' ο Καψάσκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, όταν πια οι γηπεδούχοι είχαν μείνει από δυνάμεις. Η προσπάθεια των «κοκκινόμαυρων» ήταν αξιόλογη τηρουμένων των αναλογιών.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Στρέζος, Βορύλλας, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Θέος (84' Χατζηλάμπρος), Μανωλάς, Ντομοβτσίσκι (52' Παππάς), Στάθης (56' Γιάχιτς), Μάρκοβιτς, Γιακουμάκης, Μάγκας, Καψάσκης, Μουλόπουλος.
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Δόσης (Αθηνών), Μπετσόγλου (Κορινθίας)

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep