«Λάθη και υπονομευτικοί παράγοντες»

Η διοίκηση της Παναχαϊκής κάνει λόγο για δικά της λάθη και διάφορους εσωξενείς κι εξωγενείς υπονομευτικούς παράγοντες

Στο πλαίσιο των ευχαριστιών της Παναχαϊκής προς τον Δήμο της Πάτρας για το γεγονός πως δεν ήγειρε οικονομικές αξιώσεις για το Παμπελοποννησιακό ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεσμεύεται για μια νέα υγιής ομάδα. Γίνεται λόγος λοιπόν για λάθη των διοικούντων αλλά και υπονομευτικούς παράγοντες εντός αλλά κι εκτός της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ο Δήμος Πατρέων, κατανοώντας πλήρως την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, δεν ήγειρε χθες οικονομικές αξιώσεις που απορρέουν από τις συμβατικές υποχρεώσεις των δύο πλευρών και κατ” αυτό τον τρόπο διευκόλυνε αφάνταστα την ομάδα μας στην εξασφάλιση του παραχωρητηρίου του Παμπελοποννησιακού σταδίου, που επιτρέπει την τέλεση της σημερινής αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΠΑΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού σταδίου Τάκη Πετρόπουλου διότι συνέδραμαν καταλυτικά στην διατήρηση της Παναχαϊκής στον επαγγελματικό χάρτη της χώρας.

Με την ευκαιρία, διαβεβαιώνουμε την Δημοτική Αρχή ότι θα καταβάλουμε, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για να καταδείξουμε ότι είναι ειλικρινής η πρόθεση μας να είμαστε συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις μας.

Η ΠΑΕ εκφράζει, παράλληλα, την πεποίθηση ότι η κατανόηση που επιδέχθηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, θα βρει μιμητές για να διευκολυνθεί το έργο της αγωνιστικής και οικονομικής εξυγίανσης της ιστορικής Παναχαϊκή μας.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ, έχοντας ήδη αναθεωρήσει πλήρως το αρχικό της πλάνο, που κατέστη ανεφάρμοστο εξ αιτίας λαθών της και διαφόρων εσωγενών και εξωγενών υπονομευτικών παραγόντων, διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι εντός των ημερών μια νέα, υγιής αγωνιστικά και οικονομικά Παναχαϊκή θα τεθεί στην κρίση του απαιτητικού φίλαθλου της Πάτρας».

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό
Η Παναχαϊκή για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Πέμπτη 17/12/15 και ώρα 17:00, ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι κοστίζουν 10 ευρώ εισιτήριο και θα δίδονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
*Η είσοδος για παιδιά μέχρι 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.
**Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας μπαίνουν κανονικά στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 241002, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook.

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep