«Η Παναχαϊκή είναι εδώ»

Ο Ανδρέας Νικάκης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στην Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε την Τετάρτη (14/10) την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα στο εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα. Σε αυτό το πλαίσιο ο γενικός διευθυντής, Ανδρέας Νικάκης με δήλωσή του έστειλε μήνυμα ενότητας και σημείωσε ότι «ποδοσφαιριστές, διοίκηση, προσωπικό και φίλαθλοι, όλοι μαζί θα δείξουμε στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινή γνώμη πως η Παναχαϊκή είναι εδώ».

Αναλυτικά η δήλωση Νικάκη:

«Η Παναχαϊκή και ο κόσμος της είναι μια ομάδα που έχει γαλουχηθεί από τις δυσκολίες και έχει μάθει να ανταπεξέρχεται στα όποια προβλήματα και να βγαίνει πιο δυνατή. Παρόλο που το ταξίδι με προορισμό την Super League δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα στην Καρδίτσα, η ομάδα μας κατάφερε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να θέσει τους δικούς της κανόνες στο παιχνίδι με την Ελευσίνα όπου κερδίσαμε με 3-0.

Άπαντες στην ΠΑΕ, εργαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα. Ποδοσφαιριστές, διοίκηση, προσωπικό και φίλαθλοι, όλοι μαζί θα δείξουμε στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινή γνώμη πως η Παναχαϊκή είναι εδώ. Είναι εδώ για να διεκδικήσει όλα όσα λείπουν από την Πάτρα. Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Last modified onΠέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep