Της έκανε κακό η...αποχή!

Η Παναχαϊκή επηρεάστηκε κατά πολύ από την διακοπή της Football League και αυτό φάνηκε με το αποτέλεσμα (1-1) με τον Πανσερραϊκό.

«Έπαιξε» με την...φωτιά η Παναχαική και «κάηκε» στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραικό στην Αγυιά. Και το λέμε τούτο, διότι η Πατρινή ομάδα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Football League και την 15η αγωνιστική, εμφανίστηκε επηρρεασμένη από την διακοπή του θεσμού (αναστολή των πρωταθλήματων) και όταν χρειάστηκε να διαχειριστεί την υπέρ της κατάσταση (υπέρ της σκορ 1-0) στα τελευταία λεπτά, δέχτηκε την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις. Και να΄ταν μόνο αυτό...

 

Από την αρχή του αγώνα, οι παίκτες του Βασίλη Βούζα, έψαχναν τα πατήματά τους και έπρεπε το ρολόι να δείξει 15ο λεπτό για να «ακουστούν» τα πρώτα χειροκροτήματα των «κοκκινόμαυρων» φιλάθλων, με τον νεαρό Σκαρτσίλα να δημιουργεί την πρώτη επικίνδυνη στιγμή στα καρέ του Πανσερραϊκού. Μάλιστα ο Σκαρτσίλας πραγματοποίησε και ντεμπούτο με την φανέλα της Παναχαϊκής και έδειξε με την όλη του παρουσία στο ματς, πως θα αποτελέσει βασικό «γρανάζι» στην μεσαία γραμμή αλλά και την επίθεση της Πατρινής ομάδας.

 

Το πρόβλημα όμως που συνεχίζει και παραμένει στον σύλλογο της Αχαΐας είναι τόσο η δημιουργία φάσεων αλλά και τα «τελειώματα». Ναι μεν ο Βασίλης Βούζας είναι αλλά το έχει δηλώσει κιόλας, λάτρης του μηδέν παθητικού αρχικά, ωστόσο το Σάββατο η Παναχαική το «πλήρωσε» και μάλιστα στο φινάλε. Η συνέχεια θα δείξει, με τα πρώτα στοιχεία της παρουσίας του νεαρού τεχνικού στον πάγκο της Παναχαιϊκής, να είναι άκρως επιτυχημένα.

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep