Λύση με… διορία για Παναχαϊκή

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού θα προπονούνται στο γήπεδο του Φωστήρα ως την Παρασκευή (4/9) – Στην Πάτρα βρίσκεται ο Νίκος Παπαδάκης

Τελειωμό δεν έχουν οι… γηπεδικές περιπέτειες της Παναχαϊκής που βρέθηκε ουσιαστικά μετέωρης ύστερα από την απαγόρευση της χρήσης του γηπέδου στην Εγλυκάδα. Έτσι, οι ιθύνοντες των Αχαιών έκαναν μια σειρά επαφών προκειμένου να βρεθεί τουλάχιστον μια προσωρινή λύση και να μείνει η ομάδα χωρίς προπονήσεις. Η λύση λοιπόν βρέθηκε αλλά έχει… ημερομηνία λήξης. Συγκεκριμένα, επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Φωστήρα Οβρυάς προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το γήπεδό του αλλά μέχρι την Παρασκευή (4/9). Γίνεται λοιπόν απόλυτα κατανοητό πως θα πρέπει άμεσα να λυθεί το πρόβλημα καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην αχαϊκή πρωτεύουσα επέστρεψε ξανά ο Νίκος Παπαδάκης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αναμένεται να «τρέξει» το θέμα του γηπέδου, τόσο για τις προπονήσεις όσο και για την έδρα των επίσημων αγώνων έχοντας ξανά μια σειρά επαφών με την Ερασιτεχνική και τον Δήμο για την Αγυιά και το Πεμπολοποννησιακό, αντίστοιχα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep