Άλλαξε χέρια η Παναχαϊκή

Άλλαξε χέρια η Παναχαϊκή και πλέον τις τύχες της αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Νίκος Παπαδάκης. Άλλαξε χέρια η Παναχαϊκή και πλέον τις τύχες της αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Νίκος Παπαδάκης.

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (27/7) η συμφωνία του Αλέξη Κούγια με τον όμιλο από επιχειρηματίες και οι υπογραφές για την μεταβίβαση των μετοχών θα μπουν το πρωί της Τρίτης (28/7).

Το σήριαλ των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον όμιλο των επιχειρηματιών φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει το προσύμφωνο, απομένει μόνο η διαδικαστική πλευρά της μεταβίβασης και από την Τρίτη (28/8) το πρωί η Παναχαϊκή αναμένεται να αλλάξει χέρια. Οι μετοχές θα περάσουν στον Νίκο Παπαδάκη, επιχειρηματία που έχει πετρελαϊκές επιχειρήσεις. Παλαιότερα ο Νίκος Παπαδάκης είχε ασχοληθεί και με τον Πανελευσινιακό.  

Την Τρίτη (28/8) το πρωί η Παναχαϊκή αναμένεται να αλλάξει χέρια. Οι μετοχές θα περάσουν στον Νίκο Παπαδάκη, επιχειρηματία που έχει πετρελαϊκές επιχειρήσεις και παλαιότερα είχε ασχοληθεί και με τον Πανελευσινιακό.  

Η καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις δεν άφησαν ανεπηρέαστο το ποδοσφαιρικό τμήμα που έζησε όλες αυτές τις εβδομάδες την αβεβαιότητα και την αλλαγή στο ρόστερ της με αρκετούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν τον δρόμο προς την Λάρισα. Πλέον η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και η παρουσίαση του νέου σχήματος θα γίνει την Πέμπτη (30/7) στην Εγλυκάδα με τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού και με τον Ποτή Τσιριμπή.

Last modified onΤρίτη, 28 Ιούλιος 2015 00:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep