Ζήτησαν ανοχή από την Ερασιτεχνική

Οι εκπρόσωποι της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Παναχαϊκή εξέφρασαν την επιθυμία παραμονής της ομάδας στο φυσικό της χώρο

Συνάντηση με τους τρεις εκπροσώπους της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Παναχαϊκή είχαν οι διοικούντες την Ερασιτεχνική. Όπως αναφέρεται, από τους ιθύνοντες του συλλόγου ζητήθηκε ανοχή προς την ΠΑΕ με εγγυητές μέλη της Ομάδας, ενώ εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχίσει η Παναχαϊκή να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Συνάντηση με το ΔΣ της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής είχαν οι εκπρόσωποι της ομάδας Πρωτοβουλίας, Οικονομόπουλος Νίκος, Κλαουδάτος Ανδρέας και Παπαγεωργίου Φάνης την Κυριακή 14/6/2015 και ώρα 10:30. Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό επίπεδο και με αίσθημα υψηλής ευθύνης όπως αναλογεί στην ιστορία της Παναχαϊκής και της πόλης.

Οι εκπρόσωποι της Ομάδας Πρωτοβουλίας αφού επανέλαβαν ότι η Ερασιτεχνική αποτελεί τον θεματοφύλακα της ιστορίας της Παναχαϊκής και τον “μέντορα’’ του αθλητισμού γενικότερα στην Πάτρα, την Αχαΐα και όχι μόνο, ανέπτυξαν την πρόταση επιθυμία των συμπολιτών μας, η Ομάδα να αγωνίζεται στο φυσικό της χώρο για χάρη πρωτίστως της νεολαίας.

Εζητήθη η μερική ανοχή της Ερασιτεχνικής (για μια ακόμα φορά) προς την ΠΑΕ για την ρύθμιση εκκρεμοτήτων με μεσεγγυητές ευυπολήπτους συμπολίτες μας της Ομάδας Πρωτοβουλίας. Η πρόταση για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης ή κάτι αντίστοιχο που εφαρμόζεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες του σύγχρονου ποδοσφαίρου, θα αναπτυχτεί από την Ομάδα Πρωτοβουλίας σε νέα συνάντηση».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep