«Ο Κούγιας είναι ανεπιθύμητος»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βεβήλωσε τη φανέλα της ομάδας σύμφωνα με τους διοικούντες την Ερασιτεχνική

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/6). Για βεβήλωση της φανέλας, για μη αναστρέψιμη κατάσταση και συνεχή ψέματα έγινε λόγος μεταξύ άλλων από τους Νίκο Ράπτη και Δημήτρη Τσαούσογλου.

«Να ξεκαθαρίσω  πως δεν υπάρχει εμπλοκή του Άγγελου Ροζή σε όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και του γενικού γραμματέα της ΠΓΕ Δημήτρη Τσαούσογλου. Η Παναχαϊκή θα μείνει αθάνατη. Η Παναχαϊκή δεν κηλίδωσε ποτέ το όνομα της» επεσήμανε ενδεικτικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκος Ράπτης.

Με τη σειρά του ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Τσαούσογλου, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο με την ΠΑΕ. Σας έχουμε παραθέσεις δηλώσεις του από το 2014. Μέχρι τώρα είμαστε στα Προσφυγικά».

Επίσης, τόνισε: «Βεβήλωσε την φανέλα μας. Αυτό θα το έκανε μόνο ένας εχθρός της Παναχαϊκής. Κρίνετε εσείς αν αυτός αγαπάει την Παναχαϊκή. Γιατί δεν πάει η Πάτρα στο γήπεδο; Πόσοι άλλοι δεν πατάνε στο γήπεδο; Μέσα από αυτές τις δηλώσεις δεν υπάρχει πρόθεση να αναβαθμίσει την ομάδα. Δεν έχει την δυνατότητα. Ίσως έχει την πρόθεση αλλά δεν μπορεί. Πάντα η Κυριακή ήταν γιορτή για την Πάτρα. Έρχονταν από παντού να δουν την Παναχαϊκή να παίζει με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Δεν είναι πλέον ανεκτός στην Πάτρα. Πλέον δεν μας νοιάζει αν μας χρωστάει. Δεν μπορεί να μείνει στην Πάτρα πια. Ας μας δώσει όλα τα λεφτά αύριο το πρωί. Πήραμε σαν ΔΣ απόφαση ότι είναι ανεπιθύμητος. Θα το βάλουμε σαν θέμα και στην ΔΣ που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες. Αυτή είναι η κατάληξη. Πρέπει να το απαιτήσουμε όλοι μαζί. Είναι δύσκολο. Έχει τις μετοχές. Δεν μπορούμε να είμαστε δεμένοι στο άρμα του».

Σχετικά με τα οικονομικά δήλωσε: «Επικαλείται όλο ψέματα. Το μεγαλύτερο, τα 400.000 ευρώ για το γήπεδο. Στο εξώδικο κάνει λόγο για 50.000 ευρώ. Έχουμε έγγραφο του υπουργείου εμπορίου που αναφέρει ότι δεν έχουν κατατεθεί οι ισολογισμοί από το 2007. Σημερινό έγγραφο λέει πως κατέθεσε μόνο 3 από τους 7. Επιστολή του ανθρώπου που έφτιαξε τα τζάμια στο καφέ ότι είναι ανεξόφλητος, το ίδιο και η εταιρία "Κούλης. Αυτά ενδεικτικά". Πλέον δεν μας νοιάζει αν μας χρωστάει. Δεν μπορεί να μείνει στην Πάτρα πια. Έχουμε καταφύγει στον υπουργό αθλητισμού. Αύριο έχω ραντεβού με τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα για να μπορέσουμε να συναντηθούμε με τον υπουργό».

Πηγή: dete.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep