«Κανονικά το ματς με Πανσερραικό»

Δια στόματος Αλέξη Κούγια η Παναχαική θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Πραγματικό μπάχαλο τα έχουν κάνει στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφορικά με το "λουκέτο" που αποφάσισε ο ΠΣΑΠ για την μη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Παρόλο αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές ομάδες δεν είναι σύμφωνες με την απόφαση αυτή και υποστηρίζουν ότι οι αγώνες θα πρέπει να διεξαχθούν κανονικά. Αυτό ισχύει και για την Παναχαική η οποία δια στόματος Αλέξη Κούγια τονίζει πως θα δώσει κανονικά τον αγωνα με τον Πανσερραικό. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει από τώρα τα πράγματα, όμως με βάση τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα των "κοκκινόμαυρων", η Παναχαική θα παραταχθεί κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή του Πανσερραικού ταξίδεψε κανονικά στην Αχαική πρωτεύουσα.

 

Στο μεταγραφικό κομμάτι, "ναυάγησε" την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Νεμάνια Ζλάτκοβιτς στην Παναχαική και πλέον οι άνθρωποι της "κοκκινόμαυρης" ομάδας κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να κλείσουν το ροστερ. Ο ακραίος μεσοαμυντικός Λεωνίδας Σκαρτσίλας που θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παναχαικής, βρίσκεται αστην Πάτρα και περιμένει ουσιαστικά να κλείσει το θέμα του με την ελευθέρας και παράλληλα να υπογράψει το νέο του συμβολαίο με τους Πατρινούς. Τέλος μπορεί στην Παναχαική να διέψευδαν ότι θα έρθει στην Πάτρα για να δοκιμαστεί ο Ουρουγουανός με Πορτογαλικό διαβατήριο Τζος Φερναντες ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο παίκτης σήμερα να βρεθεί στην Αχαική πρωτεύουσα.

 

Αμφίβολος ο Παπαστεργίου, διαθέσιμος ο Πετρόφ

 

Στον αγωνιστικό τομέα, χθες ξεκίνησε η προετοιμασία των "κοκκινόμαυρων" για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραικό, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα. Πρόβλημα έχει προκύψει με τον Παπαστεργίου που ταλαιπωρείται από χτύπημα στο γόνατο και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Αντίθετα ετοιμοπόλεμος είναι ο Πετρόφ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Παναχαικής αφού το δελτίο του είναι έτοιμο.

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2012 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep