Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βούζας: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του

Μετά το 0-0 απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο τεχνικός των Αχαιών, Βασίλης Βούζας δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση που είχαν. Το παιχνίδι όπως φάνηκε θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στο α’ μέρος ενώ στο β’ μέρος, δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου, που βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η Αναγέννηση είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και δικαιολόγησε την καλή βαθμολογική θέση που έχει αλλά και την καλή της πορεία».

Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Νίκος Βλασόπουλος ανέφερε: « Θέλαμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα, έχοντας πλέον νέο προπονητή. Είναι θετικό το αποτέλεσμα, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, όπως είναι τα περισσότερα στην Β’ Εθνική.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, που με εμπιστεύτηκε και με ανέχτηκε ποδοσφαιρικά. Πιστεύω λίγες ομάδες θα περάσουν από εδώ… Για μας στόχος παραμένει η είσοδος στην 6αδα».

Τέλος ο Φούφουλας

Παρελθόν από την Παναχαϊκή θα πρέπει να θεωρείται ο Ντίνος Φούφουλας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας δήλωσε σχετικά: «Ο Φούφουλας δεν θέλει να παίξει στην Παναχαϊκή. Δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα. Το ζήτησε ο ίδιος, διότι, θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα». Μάλιστα, ο Κούγιας, δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει αύριο ανακοίνωση, όπου θα ξεκαθαρίζει τους ακριβείς ρόλους του διαζυγίου.

Ο 20χρονος Γάλλος αμυντικός από τη Ντιζόν, απορρίφθηκε από τον Βούζα.

Last modified onΚυριακή, 22 Ιανουάριος 2012 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep