Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπράβο στον Πλέγα»

O τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Πλέγα O τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Πλέγα

Τα εύσημα στον Κώστα Πλέγα απένειμε ο Δημήτρης Σπανός μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί της Καλλιθέας.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Πλέγα μίλησε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας. Παράλληλα, στάθηκε στον τραυματισμό του Φελίπε Ντα Κόστα, ενώ έκανε αναφορά και στη διαιτησία.

«Ήταν κλειστό και δυνατό παιχνίδι. Τα πλάνα μας άλλαξαν με τον τραυματισμό του Ντα Κόστα αλλά το σημαντικό είναι ότι με λίγες φάσεις καταφέραμε να βάλουμε δυο γκολ και να προηγηθούμε», είπε αρχικά ο Σπανός.

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να φυλαχτούμε και είμαι ικανοποιημένος γιατί δείξαμε σοβαρότητα παρότι βρεθήκαμε σε μέτρια μέρα και παίξαμε χωρίς τον κινητήριο μοχλό που είναι ο Ντα Κόστα. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Πλέγα, ένα παιδί που έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε πολύ και σήμερα μετά από 3,5 μήνες, μπήκε, έπαιξε και απέδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να περιμένει πολλά από αυτόν».

Και ο Σπανός κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να σταματήσει η καραμέλα της διαιτησίας για την Παναχαϊκή.
Σήμερα ο διαιτητής μάς εκνεύρισε χωρίς να ευνοήσει καμία από τις δυο ομάδες αλλά χάθηκε ο ρυθμός του αγώνα και δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο».

(πηγή: sportfmpatras.gr)

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep