Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θα μπορούσαμε και πιο εύκολα»

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε ότι η Παναχαϊκή θα μπορούσε να νικήσει πιο εύκολα την Επισκοπή.

Μετά το εκτός έδρας «διπλό» σε βάρος της Επισκοπής, ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας ανέφερε: «Για μας ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας μετά την ήττα από την ΑΕΚ μέσα στην Πάτρα. Έπρεπε να επανέλθουμε για ψυχολογικούς λόγους. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε ένα ματς που δεν το ήθελα λόγω των καιρικών φαινομένων. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες με πράγματα που δεν αξίζει να τα λέμε και είναι εκτός ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η κατηγορία και πρέπει να προσαρμοζόμαστε.

Όσον αφορά το ματς, στην ουσία, είχαμε την βοήθεια της τύχης. Ήμασταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να διευρύνουμε τη νίκη μας γιατί στο τέλος, παραλίγο να χαθεί. Όταν πέτυχε το πρώτο γκολ η Επισκοπή, είχε υποψία τέρματος και για το δεύτερο.
Τέλος θέλω να επισημάνω ότι μου έκανε τεράστια εντύπωση η φιλοξενία της Επισκοπής, οι συνθήκες που υπάρχουν σ’ αυτή την ομάδα. Πραγματικά κοσμεί το ποδόσφαιρο και την κατηγορία. Εύχομαι στον συνάδελφο μου (σ.σ. κ. Ανυφαντάκη) στον πρόεδρο τα καλύτερα! Μπράβο τους, να είναι πάντα έτσι και αυτό που θέλω να πω είναι ότι, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία».

Last modified onΤετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2014 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep