Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Δώρο... διήμερο ρεπό

Σε ρυθμό ΑΕΚ μπαίνει από τη Δευτέρα (10/11) η Παναχαϊκή. Τι λένε οι Αχαιοί για το πρώτο γκολ στον Ταύρο.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει ΑΕΚ η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί πανηγύρισαν στον Ταύρο το τρίτο διαδοχικό τρίποντο και παρότι έχουν κάνει ήδη το ρεπό τους και δεν έχουν αγωνιστεί απέναντι στην Επισκοπή, έπιασαν τον Απόλλωνα στη 2η θέση. Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και τους περιμένει τη Δευτέρα (10/11) στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Ένωση.

Επίσημη τοποθέτηση, φυσικά, δεν υπήρξε σχετικά με το πρώτο γκολ των Αχαιών στον Ταύρο, όπου τρεις ποδοσφαιριστές ήταν σε θέση οφσάιντ. Αυτό που τόνιζαν, πάντως, ήταν ότι προφανώς η μπάλα ακούμπησε σε αμυνόμενο μετά την εκτέλεση φάουλ. Από τη Δευτέρα (10/11) αναμένεται να ανεβάσει ρυθμό ο Στεργίδης, έτσι ώστε να μπει στο πλάνο του Σπανού.

Κάλεσμα Τσιριμπή στον κόσμο

Ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Πατής Τσιριμπής ευχαρίστησε το Φωστήρα για τη φιλοξενία στο περιθώριο του αγώνα της Παρασκευής (7.11) και έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. «Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας την άλλη εβδομάδα να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει ένα μεγάλο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του.

 

Last modified onΣάββατο, 08 Νοέμβριος 2014 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep