Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σπανός: «Μας περίμενα καλύτερους»

Παρά το 3-0 σε βάρος της Ερμιονίδας, ο Δημήτρης Σπανός έμεινε ανικανοποίητος.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Παναχαϊκής ο Σπανός είπε: «Περίμενα λίγο καλύτερη την Παναχαϊκή ωστόσο καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι στη καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει και κατά την γνώμη μου, θα είναι στους διεκδικητές της ανόδου. Στο πρώτο 20λεπτο μπήκαμε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο όμως, το γκολ που πέτυχε ο Ντα Κόστα μας βοήθησε να λυθούν τα ποδιά μας και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Είναι η περίπτωση του παίκτη που έχει ποιότητα και που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Καταφέραμε να βάλουμε γκολ και να φτάσουμε στη νίκη που για μένα είναι μεγάλη. Τονίζω, περιμέναμε λίγο καλύτερη την ομάδα, πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας στα επόμενα παιχνίδια. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Φωστήρα που θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό με το κύπελλο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ερμιονίδα»
Ο Βαγγέλης Μπαλασάκης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και είπε: «Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, συνεχίζουμε την δουλειά ταπεινά και ήρεμα για τον Φωστήρα που θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το κύπελλο».

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep