Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Φατιόν η Παναχαϊκή

Ακόμα μια μεταγραφική προσθήκη για τους Αχαιούς.

Παίκτης της Παναχαϊκής για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος μετακόμισε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Εθνικό Αστέρα και την Καισαριανή στην Πάτρα. Οι Αχαιοί εξέδωσαν δελτίο Τύπου με το οποίο γνωστοποίησαν την παραπάνω εξέλιξη και με το οποίο ανέφεραν: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Antoni Fatjon από την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Καισαριανής. Είναι γεννημένος το 1991 στην Αθήνα από γονείς Αλβανικής καταγωγής και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Εχει ύψος 1,86 και είναι βασικό στέλεχος παρά το νεαρό της ηλικίας του τα δυο τελευταία χρόνια στον Εθνικό Αστέρα.

 

Ήδη είναι στις προεπιλογές της Εθνικής Αλβανίας και αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα ως κοινοτικός. Ο ποδοσφαιριστής λόγω του νεαρού της ηλικίας του υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αποκτά η ΠΑΕ Παναχαϊκή και θα είναι αύριο στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας σε περίπτωση μεταγραφής του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ Παναχαϊκή σε άλλη ΠΑΕ στην Ελλάδα ή το εξωτερικό δικαιούται το 30% των χρημάτων της μεταγραφής».

 

Στο μεταξύ ο Ουαταρά, που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Παναχαική, δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (28/12) καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δύσκολα θα αγωνιστεί στο φιλικό της Πέμπτης με την Ζάκυνθο, στο οποίο δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Λαμπρόπουλος και Ντίνας. Από εκεί και πέρα ο Ηλίας Φυντάνης σε συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με έναν Έλληνα 22χρονο κεντρικό αμυντικό και πολύ σύντομα θα υπάρξουν και εξελίξεις με τον συγκεκριμένο παίκτη.

 

Π. Ζαχαρόπουλος

Last modified onΤετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2011 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep