Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυτο...καταστροφή

Η Παναχαϊκή είχε δύο δοκάρια, πίεσε τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ. 

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κατοχή της μπάλας που είχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδος με την Παναχαϊκή. Οι έξι τελικές προσπάθειες έναντι δύο της Αχαιών δεν είχαν αποτέλεσμα και αυτό δημιούρησε την προσδοκία στους γηπεδούχους να ζητήσουν περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Παμπελοποννησιακό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα βγήκε μπροστά, έψαξε το γκολ, αλλά σε δύο περιπτώσεις είχε δοκάρια με τον Στεργίδη (50') και τον Ντα Κόστα (60'), ενώ δημιούργησε και κάποιες ακόμα επικίνδυνες καταστάσεις. Τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Άλμπι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 61ο λεπτό, αν και η Παναχαϊκή συνέχισε να ζητά το γκολ και με δέκα παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά ούτε με παίκτη παραπάνω και τελικά το γκολ ήρθε από λάθος του Κάργα που προσπάθησε να διώξει την μπάλα σε σουτ του Βέργου και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Παναχαϊκή, πάντως, άφησε πολλές υποσχέσεις με την εμφάνισή της, αν και έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα οι πιθανότητες για πρόκριση στους «16» μειώθηκαν αισθητά. 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Στεργίδης, Κάργας, Άλμπι, Μπαλού (27' Γκαντιάνγκα), Ντα Κόστα (68' Πλέγας), Χαρτσιάς, Αναστασόπουλος, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης (72' Χούσα)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Βούρος, Σιόβας, Γκαζαριάν (46' Ντουρμάζ), Γιαννούλης, Εντιγκά, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης (63' Φουστέρ), Αυλωνίτης, Φορτούνης, Μπενίτεθ, Διαμαντάκος (73' Βέργος).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 'Αλμπι, Αναστασόπουλος - Μπουχαλάκης, Φορτούνης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 61' Αλμπι

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Γκάγκας (Λάρισας)
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
74' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κάργας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σε χαλαρό σουτ το Βέργου την έστειλε στα δίχτυα της Παναχαϊκής.
61' ΚΟΚΚΙΝΗ Ο Αλα Αλμπι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ έξω από την περιοχή και η Παναχαϊκή μένει με δέκα παίκτες.
60' ΔΟΚΑΡΙ Ξαφνικό μακρινό σουτ του Ντα Κόστα χτυπά πάλι στο δοκάρι του Ολυμπιακού.
50' ΔΟΚΑΡΙ Ο Στεργίδης μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, έκανε την προσποίηση στον Σιόβα και βρήκε χώρο για το τεχνικό σουτ που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Μέγερι και στη συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.
35' χαμηλός ρυθμός, αργό παιχνίδι και ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό να έχει την μπάλα και να κάνει ευκαιρίες από λάθη μόνο των παικτών την Παναχαϊκής.
20' Ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει σημαντική ευκαιρία μέχρι τώρα.

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 02:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep