Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πληρωμές και συγχαρητήρια στην Πάτρα

 

Σε άδεια από την Παρασκευή (23/12) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Την προσεχή Τρίτη (27/12) θα επιστρέψουν στο γήπεδο οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα από το ρεπό που τους έδωσε ο Ηλίας Φυντάνης. Οι Πατρινοί από τον αποκλεισμό από τον ΟΦΗ κράτησαν την εξαιρετική εμφάνιση, με τον τεχνικό της Παναχαϊκής να σημειώνει ότι αν αποδίδουν έτσι και στο πρωτάθλημα, τότε είναι σε θέση να μπουν στα play off.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της σε ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστό ότι προχώρησε σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, συνεχάρη τον διαιτητή Τάσο Κάκο και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους παρά τον αποκλεισμό από τους Κρητικούς. Αναλυτικά ανέφερε:

 

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρά την πικρία για το άδικο αποτέλεσμα από μια μεγάλη ομάδα της περιφέρειας, όπως είναι και η δική μας ομάδα, θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον διαιτητή Τάσο Κάκο, στους βοηθούς Γούκο και Δημητριάδης αλλά και στον τέταρτο διαιτητή κ. Ντίτσο τόσο για την διαιτητική τους συμπεριφορά αλλά κυρίως για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την διάθεση των ποδοσφαιριστών δύο μεγάλων ομάδων, να προσφέρουν θέαμα τόσο στους 3.000
ηρωικούς φιλάθλους που αψήφησαν την θεομηνία και βρέθηκαν στο επιπέδου Σούπερ Λίγκας γήπεδο μας, όσο και για τους χιλιάδες τηλεθεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Η συμπεριφορά του κορυφαίου Έλληνα διαιτητή κ. Κάκου και των συνεργατών του δίνει ένα μήνυμα στην ΚΕΔ για το πόσο σημαντικός είναι ο διαιτητής στην ποδοσφαιρική γιορτή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να δώσει συγχαρητήρια στο σύνολο των ποδοσφαιριστών της για την προσπάθεια που έκαναν στον χθεσινό αγώνα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μπορεί να έχασε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει με πολύ μεγάλη άνεση, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις χιλιάδων θεατών που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση τόσο για την ποιότητα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, όσο και για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι στην Πάτρα δημιουργείτε πάλι μια μεγάλη ομάδα η οποία παίζει ποδόσφαιρο μέσα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή που φτιάχνουν οικογένειες χωρίς φασαρίες, βρισιές και ακρότητες και αυτήν την ομάδα έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep