Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νιώθω όμορφα στην Παναχαϊκή»

Ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την Παναχαϊκή Ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την Παναχαϊκή

Για τους λόγους της επιστροφής του στην Παναχαϊκή, μίλησε ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο.

Ο 22χρονος επιθετικός από τη Γουινέα, Ουσμάν Μπάρι Πάτο επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την Παναχαϊκή, στην οποία επανακάμπτει αλλά με δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες από τον Ιανουάριο.

«Έρχομαι στην Ελλάδα. Έχω συμφωνήσει με την Παναχαϊκή σε όλα, αλλά θ' αρχίσω να παίζω από τον Γενάρη και μετά, που θα είμαι και απόλυτα έτοιμος», δήλωσε ο παίκτης στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Και πρόσθεσε: «Είχα αρκετές προτάσεις όλο αυτό το διάστημα και από ομάδες στην Ελλάδα και κάποιες στην Ευρώπη αλλά επέλεξα την Παναχαϊκή γιατί αυτό ήθελα πραγματικά. Νιώθω πολύ όμορφα στην Πάτρα και γι' αυτό μόλις μου έγινε πρόταση να συνεχίσω, δέχθηκα. Στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο και ο πρόεδρος. Με έπεισε κι αυτός να συνεχίσω στην Παναχαϊκή».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο Πάτο υπογράμμισε: «Λογικά θα μπορώ να παίξω από τον Ιανουάριο και μετά. Θα κάνω προπονήσεις για ένα διάστημα και σύντομα πιστεύω πως θα βρω τη φόρμα μου. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Παναχαϊκή».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep