Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λευκή» ισοπαλία στην Κέρκυρα

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το φιλικό της Κέρκυρας με την Παναχαϊκή.

Η Κέρκυρα και η Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 σε ένα δυνατό και καλό ποιοτικά φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στην έδρα των «Φαιάκων». Το ματς ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να διατηρούν την πρωτοβουλία ανά διαστήματα αλλά τους γηπεδούχους να καταγράφουν στο ενεργητικό τους πιο σημαντικές ευκαιρίες. Φυσικά, τόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου όσο καο Δημήτρης Σπανός χρησιμοποίησαν πολλούς ποδοσφαιριστές και έκαναν πειραματισμούς εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η Κέρκυρα ήταν πιο επιθετική στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης και απώλεσε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μαρκόφσκι στο 11' και στο 14' (νικήθηκε από τον Μπαλασάκη και στις δύο) αλλά στη συνέχεια η Παναχαϊκή ισορρόπησε το παιχνίδι. Mάλιστα, οι Αχαιοί είχαν και κάποιες καλές στιγμές με τον Μαρουκάκη (27', 33'), που όμως δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν πιο κινητική στα πρώτα λεπτά και στο 58' ο Μαρουκάκης απείλησε εκ νέου αλλά ο Κουτζαβασίλης απεσώβησε τον κίνδυνο.

Η Κέρκυρα, η σύνθεση της οποίας άλλαξε πολύ στο 65', ανένασε στροφές στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης. Απείλησε ξανά στο 72' όμως ο Αναστασόπουλος με σωτήρια προβολή δεν επέτρεψε στον Χαβίτο να βρει δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος είπε «όχι» στους Γεωργακόπουλο και Καϊκούτ, ενώ νίκησε και πάλι τον τελευταίο στο 80'.

Η τελευταία ευκαιρία των «Φαιάκων» καταγράφηκε στο 90' όταν ο Χαρτσιάς έσωσε στη γραμμή το σουτ του Γεωργακόπουλου και κράτησε το 0-0.

Στην Κέρκυρα βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος παρακολούθησε το ματς.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Ζορμπάς (65' Ναγιάρ), Γκόμες (78' Καραγιαννίδης), Σαμπάτ (65' Μαραγκός), Μαρκόφσκι (65' Χαβίτο), Κρητικός (46' Γεωργακόπουλος), Μπόρχα Σάντσες (65' Κόντος), Ομπράντοβιτς (65' Καϊκούτ), Ντιμιτρόφσκι (65' Βενέτης), Ανδρεόπουλος (65' Ρόχας).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης (46' (Παπαδόπουλος), Χούσα, Κοντοχρήστος (46' Πατηνιώτης), Σούλης, Άλλα (46' Κάργας), Μπαλού (57' Μαζιώτης), Γκατιάγκα (46' Αναστασόπουλος), Σκερλετίδης (46' Χαρτσιάς), Ζλατκόφσκι (70' Μασούρας), Ντα Κόστα (57' Πλέγας), Μαρουκάκης (81' Κωστούλας).

Last modified onΣάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2014 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep