Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα στη Λεωφόρο η Παναχαϊκή

Οι Αχαιοί έχασαν με 1-0 από τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα.

Επρόκειτο γα ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το μοναδικό γκολ της φιλικής συνάντησης σημειώθηκε στο 55' από τον Μπεργκ, ο οποίος υποδέχτηκε τη μπάλα από τον Πράνιτς και αφού έκανε κοντρόλ, σούταρε με τη μία και άνοιξε το σκορ. Κατά τα άλλα, στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟ απείλησε δύο φορές με τον Μπεργκ (22', 39'), αλλά μέχρι εκεί. Στο ίδιο διάστημα η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά μόνο μετά από μια στημένη φάση και από μια βαθιά μπαλιά, στην οποία ο Στιλ βγήκε και μπλόκαρε πριν υπάρξει κίνδυνος για την εστία του.
Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού δεν στάθηκε εφικτό να απειλήσουν τους «πράσινους», που είχαν κλείσει καλά τους χώρους. Ήταν ωστόσο το πρώτο φιλικό για την Παναχαϊκή, που δεδομένα χρειάζεται δουλειά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος (65' Μπούρμπος), Κουτρουμπής (46' Τριανταφυλλόπουλος), Ρισβάνης (46' Σίλντενφελντ), Χουχούμης (72' Μπαϊράμι), Μέντες (46' Λαγός), Δώνης (46' Πράνιτς), Μπούι (65' Νάνο), Καρέλης, Ντίνας (46' Ατζαγκούν), Μπεργκ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Αλμπι, Γκαντιάγκα, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Μπάλου, Τσώνης. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Πλέγας, Χαρτσιάς, Ζλατκόφσκι, Αναστασόπουλος, Τσούπρος, Πατηνιώτης.

Last modified onΤετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 23:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep