Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Παναχαϊκή για την κατάπτωση…

 

Τοποθετήθηκε η ΠΑΕ στην απόφαση της ΕΕΑ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή το απόγευμα της Παρασκευής (16/12) σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.
Αναλυτικά οι «κοκκινόμαυροι» ανεφεραν:

O πρόεδρος της Θύελλας Πατρών κ. Θανόπουλος ενώ προ τριετίας είχε προσφέρει δωρεάν αδρανή υλικά για την ανακατασκευή του σταδίου της Αγυιάς, λόγω του ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας παρέστη ως πολιτικός ενάγων στην γνωστή δίκη για τα λατομεία στα Μαύρα Βουνά εξέδωσε εντελώς αιφνιδιαστικά διαταγή πληρωμής.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με λύπη της ανακοινώνει ότι ο πρόεδρος της Θύελλας Πατρών κ. Θανόπουλος ενώ προ τριετίας είχε προσφέρει δωρεάν αδρανή υλικά για την ανακατασκευή του σταδίου της Αγυιάς, λόγω του ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας παρέστη ως πολιτικός ενάγων στην γνωστή δίκη για τα λατομεία στα Μαύρα Βουνά με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Θύελλας Πατρών να καταδικαστεί σε κάθειρξη 9 ετών, εξέδωσε εντελώς αιφνιδιαστικά διαταγή πληρωμής την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αποτέλεσμα για πρώτη φορά από τότε που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο κ. Κούγιας να ζητηθεί η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιδιώξει συνάντηση με τον κ. Θανόπουλο ώστε στο χρονικό διάστημα των 20 ημερών όπου η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει δικαίωμα να πληρώσει ώστε να μην εκπέσει η εγγυητική επιστολή, γεγονός το οποίο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή θεωρούν ιδιαίτερα υποτιμητικό, αφού είναι η μοναδική ίσως ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρία που δεν έχει εις βάρος της ούτε μια προσφυγή ποδοσφαιριστή , ούτε μια κατάπτωση επιστολής και για αυτό το λόγο κάθε χρόνο παίρνει πρώτη την άδεια για την συμμετοχή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιδιώξει συνάντηση με τον κ. Θανόπουλο στο χρονικό διάστημα των 20 ημερών όπου η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει δικαίωμα να πληρώσει ώστε να μην εκπέσει η εγγυητική επιστολή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα διαμαρτυρηθεί με τον πλέον έντονο τρόπο γιατί ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Μπρίλης δεν ανέβαλε την συζήτηση αφού ο κ. Κούγιας βρισκόταν εκείνη την ώρα στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αιγίου για την γνωστή υπόθεση της ανθρωποκτονίας Αγγελόπουλου στην οποία είναι συνήγορος της οικογενείας του δολοφονηθέντος καθηγητού με συμβόλαιο θανάτου».

Κούγιας: «Μαζί ΠΑΕ και Ερασιτεχνική»

 

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μίλησε για την ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς στο Ράδιο Γάμμα και εμφανίστηκε κατηγορηματικός:
«Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερα συμφέροντα, παρότι εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε και παρότι επίσης πρόσφατα υπάρχει η σχετική απορριπτική απόφαση του ΣΧΟΠ αλλά και η σφοδρή αντίδραση του εμπορικού συλλόγου της Αχαϊας, να συντηρούν αυτό το θέμα. Είμαι από την αρχή και θα το επαναλάβω για μια ακόμη φορά, κατηγορηματικός. Νομικά μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί με βάση τους νόμους που υπάρχουν, παρά μόνο παράνομα. 
Αν νομίζουν ότι μαζεύοντας πολιτικούς που δηλώνουν παρόντες για λόγους δημοσίων σχέσεων και μόνο, θα κατασκευάσουν το εμπορικό τεράστιο κέντρο που θέλουν, κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και αυτή είναι η μόνη αλήθεια.
Κάποιοι δεν θέλουν να αξιοποιηθεί με νόμιμο τρόπο η Αγυιά, αλλά επιμένουν σε εφαρμογή πραγμάτων εκτός νομιμότητας. Το μόνο που πρέπει να γίνει, είναι αυτό που έχω επισημάνει από την πρώτη στιγμή. Ερασιτεχνική Παναχαϊκή και ΠΑΕ να πάμε μαζί σε σωστή και νόμιμη αξιοποίηση του όλου χώρου και έτσι, ωφελημένη θα είναι η ίδια η Παναχαϊκή σε όλα τα επίπεδα».

Last modified onΣάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep