Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τιμή στον Ανδρέα Σάμαρη»

Οι «Αχαιοί 3» εξέδωσαν ανακοίνωση για τον Ανδρέα Σάμαρη και εκτόξευσαν βέλη προς τον Αλέξη Κούγια.

Ανακοίνωση για την πρόκριση της Εθνικής στους «16» του Μουντιάλ εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Παναχαϊκής «Αχαιοί 3» και συνεχάρησαν τον Ανδρέα Σάμαρη, ενώ εκτόξευσαν βολές προς τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά ανέφεραν:

«Όλη η Ελλάδα γιορτάζει...Η Εθνική Ελλάδος προκρίνεται στους 16 του μουντιάλ με ιστορικό γκόλ ενός «δικού μας» παιδιού του Ανδρέα Σάμαρη.

Είναι τιμή για την πόλη της Πάτρας να προέρχεται από την κοκκινόμαυρη οικογένεια ο Ανδρέας. Ευχόμαστε πάνω απ’όλα υγεία, τα καλύτερα για το μέλλον και μια καριέρα διεθνή. Να αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα η διαδρομή του σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ελλάδας. Πολύ περισσότερο στα ταλέντα της περιοχής μας τα οποία εδώ και χρόνια έχουν σταματήσει κατά ένα μυστήριο τρόπο να βγαίνουν (λόγω ανικανότητας των υπευθύνων ή μη οργάνωσης των ομάδων, αναρωτιόμαστε).

Όσο για εκείνο το σκουπίδι που σε είχε πιάσει στο στόμα του κάποτε...είναι τόσο άθλιο που μπορεί να βγεί και τώρα και να μας πεί οτι αυτός σε ανέδειξε...Πάρτε το χαμπάρι όλοι «ο λεκές πρέπει να σταματήσει να λερώνει»

ΤΙΜΗ ΣΤΑ 123 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΜΑΡΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ»

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούνιος 2014 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep