Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Έτσι... μένω»

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του flnews.gr.

Το flnews.gr αποκάλυψε την Πέμπτη (19/06) το πρωί ότι ο Αλέξης Κούγιας εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο παραμονής του στην Πάτρα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, λοιπόν, το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε μέσο της πόλης (Lepanto) και σημείωσε ότι αν βρεθεί λύση με το γήπεδο, τότε θα παραμείνει στην Πάτρα.

Ρωτήθηκε ο Κούγιας τι θα έκανε αν βρισκόταν λύση με τον Δήμο στο θέμα του γηπέδου και απάντησε: ««Σε αυτή την περίπτωση είμαι ανοικτός να παραμείνω στην Πάτρα και την Παναχαϊκή. Αν έρθει ο κ. Πελετίδης και μου παραχωρήσει το Στάδιο με τίμημα μόνο για τους αγώνες, η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, η ΕΠΣ Αχαΐας στηρίξουν την ομάδα και βοηθήσουν να έρθουν χορηγίες τότε δεν έχω πρόβλημα να μείνω στην Παναχαϊκή».

Σε ό,τι αφορά τη ΓΣ της Ερασιτεχνικής την Κυριακή (22/06), είπε: «Θα είναι αστείο αν η γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής πάρει διαφορετική απόφαση από αυτή που έχει στο αίτημα της να αποχωρήσω από την Παναχαϊκή και το έχει ζητήσει με επιστολή της από τις πολιτικές παρατάξεις του Δήμου. Δεν με ενδιαφέρει τι θα αποφασίσουν. Εγώ τους παραχωρώ το όνομα για να συνεχίσουν με τους επενδυτές που έχουν έτοιμους για την ομάδα όπως λένε».

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούνιος 2014 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep