Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Λαμπρόπουλο η Παναχαϊκή

 

Με δύο απουσίες στη Λάρισα.

Χωρίς τους Λαμπρόπουλο και Χλωρό θα ταξιδέψει στην Λάρισα η Παναχαϊκή, αλλά κανονικά με τον Γιάννη Κοιλιάρα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο βασικός αριστερός μπακ των Αχαιών λύνει τα χέρια του Ηλία Φυντάνη που θα πρέπει να αντικαταστήσει στην άμυνά του μόνο τον Λαμπρόπουλο. Η λογική λέει πως δίπλα στον Ιωάννου θα οπισθοχωρήσει ο Φούφουλας για να συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Από εκεί και πέρα χωρίς καμία ενόχληση ολοκλήρωσε την προπόνηση και ο Φουρτάδο, αποδεικνύοντας πως είναι απόλυτα έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

 

Να σημειωθεί πως οι «κοκκινόμαυροι» θα αναχωρήσουν το Σάββατο στις 10 το πρωί από την Αγυιά και το απόγευμα θα κάνουν το τελευταίο τους χαλάρωμα πριν τον αγώνα στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Το κλίμα είναι θετικό και υπάρχει πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το δρόμο άλλωστε τον έχουν δείξει ήδη Βύζας, Πιερικός και Ηρακλής Ψαχνών, που άπαντες έχουν υποχρεώσει σε λευκή ισοπαλία την ΑΕΛ μέσα στην AEL FC Arena.
Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 15:00, μπορείτε να το δείτε τηλεοπτικά από στην ΟΤΕTV και φυσικά λεπτό προς λεπτό από το «FL News».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep