Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποδεκατισμένη η Παναχαϊκή

Με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει την Παναχαϊκή ο Φυντάνης στην έδρα της Επισκοπής.

Ένα σωρό προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Ηλίας Φυντάνης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Επισκοπή. Ο Άντονι Φατιόν είναι τιμωρημένος και θα μείνει εκτός όχι μόνο για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο, αλλά και σε αυτό με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Ο Σπύρος Σπίνουλας είναι ασθενής και παράλληλα τιμωρημένος, ενώ ο Χρήστος Λαμπάκης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, κάνει θεραπεία και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
Ως γνωστόν ο Γιάννης Λίτσης υπέστη υποτροπή (θλάση στον δικέφαλο) στο παιχνίδι με τον Φωστήρα και θα μείνει 20 μέρες εκτός, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Νίκος Σταυριανός δεν θα ξαναπαίξει για φέτος, αφού οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν λένε να ξεπεραστούν. Μάλιστα, ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από πυρετό, κάτι που σημαίνει ότι και οι τρεις τερματοφύλακες των Πατρινών είναι στα... πιτς.
Δεδομένα νοκ άουτ είναι ο τραυματίας Σεΐκ Γκαντιάγκα, ο Κώστας Κιάσσος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και κάνει θεραπεία, ενώ παίζεται η συμμετοχή του Γιάννη Κάργα που νιώθει σφίξιμο στον δικέφαλο. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να δώσει το παρών ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης. Ο Στράτος Χιντζίδης λόγω στρατού έχει ήδη χάσει δύο προπονήσεις με την Παναχαϊκή.

Last modified onΠέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep