Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρωτοβουλία για την Παναχαϊκή

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή», ζήτησε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την Παναχαϊκή.

Η πρώτη αντίδραση από τοπικό φορέα σχετικά με το εξώδικο του Αλέξη Κούγια για αποχώρηση από την Παναχαϊκή ήρθε από τον Δημήτρη Πεφάνη. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή με δήλωσή του ζήτησε έκακτο Δημοτικό Συμβούλιο και ανέφερε:

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε αδρανείς αυτό που γίνεται σε βάρος της Παναχαϊκής. Το ζήτημα δεν είναι ένα αθώο ποδοσφαιρικό πρόβλημα, αλλά προκύπτει από ένα δομημένο παρασκήνιο με πολλές προεκτάσεις. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο που απασχολεί μεγάλο τμήμα του πληθυσμού και ψυχαγωγεί, εκτονώνει, διαπαιδαγωγεί ή στρεβλώνει, δεν μπορεί να μην ασχολείται κανένας πολιτικός φορέας με αυτό.

Βλέπουμε στην εποχή μας άτομα «αγνώστου» προελεύσεως και ιδιοτελών προθέσεων να ηγούνται και να εξελίσσονται σε εκφυλιστές, ιδίως της νεολαίας. Όλο το οικοδόμημα επίσης του ποδοσφαίρου, να μολύνεται και εν συνεχεία να μολύνει την κοινωνία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, που υπάρχουν δράστες, προφανώς υπάρχουν και θύματα. Πρώτο θύμα είναι η κοινωνία και για τα καθ’ ημάς και το σωματείο της πόλης μας η Παναχαϊκή. Θεωρώ ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία να συζητήσει το θέμα σε αποκλειστική συνεδρίαση.
Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωση έναντι της αλήθειας της πόλης που έχει την τιμή εντός της να λειτουργεί ένας από τους παλαιότερους ελληνικούς συλλόγους, που ανέδειξε Ολυμπιονίκες και που το ποδοσφαιρικό της τμήμα χειροκροτήθηκε τον καιρό που κυρίως αποτελείτο από ποδοσφαιριστές της περιοχής».

Last modified onΤρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep