Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον Απόλλωνα ο Μπερτέν

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μπερτέν στον Απόλλωνα. Τέλος και ο Γεωργίου

Μία αναμενόμενη αποχώρηση, αυτή του Φραντς Μπερτέν ανακοίνωσε η Παναχαϊκή και έκανε γνωστό πως ο στόπερ από την Αϊτή μετακομίζει στον Απόλλωνα 1926 χωρίς αντίτιμο... Προανήγγειλε ακόμα την απόκτηση δύο νεαρών στόπερ, δημοσιοποίησε την αποχώρηση του Παναγιώτη Γεωργίου και τον δανεισμό του Δημήτρη Δήμα στην Αχαϊκή.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει λόγω των καλών σχέσεων με την διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς παρεχωρήθη σε αυτή χωρίς κανένα χρηματικό ποσό ο Γάλλος σέντερ μπακ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή BERTIN FRANTZ. Ο Bertin Frantz προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στο μικρό διάστημα που αγωνίσθηκε και λόγω του ήθους του και του τρόπου που αντιμετώπισε το τελευταίο χρονικό διάστημα που δεν αγωνιζόταν στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του ευχόμεθα να είναι απόλυτα ευτυχισμένος στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μετά την παραχώρηση του Bertin Frantz βρίσκεται στην αναζήτηση τουλάχιστον δύο κατά προτίμηση Ελλήνων νεαρών σέντερ μπακ.
Ο προπονητής κ. Νίκος Παπαδόπουλος πρότεινε την απόκτηση δύο γνωστών νεαρών σέντερ μπακ που αγωνίζονται στην Super League και στην Football League και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι πολύ κοντά στην απόκτηση τους.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στα πλαίσια των καλών σχέσεων με την ομάδα της Αχαϊκής παραχώρηση δανεικό μέχρι τον Ιούνιο του 2014 τον νεαρό και ταλαντούχο σέντερ φορ της ομάδας μας Δήμα Δημήτριο.

Ελεύθερος κατόπιν κοινής συμφωνίας έμεινε ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Γεωργίου το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30/6/2014.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στον Παναγιώτη Γεωργίου να έχει κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων οι ποδοσφαιριστές που απεχώρησαν από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2014 είναι οι εξής:
1.Λαζαρίδης (Κισσαμικός)

2.Παληγεώργο (Ηρακλή Ψαχνών)

3.Villareho (Ηρακλή Ψαχνών)

4.Κοκκίνης (Παλευσινιακό)

5.Bertin (Απόλλων Καλαμαριάς)

6.Καραμανλής (Τύρναβος)

7.Γεωργίου (ελεύθερος)

8.Μαραγκουδάκης (Χανιά)

9.Βοzic (σε ομάδα του Αζερμπαιτζάν)

10.Sitoe (ελεύθερος)

11.Zlatkovic (στην Βοσνία)

12.Δήμας (Αχαϊκή)».

Σημειώνεται ότι ο Μπόζιτς δεν πήρε μεταγραφή σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά στη Βόζντοβατς Σερβίας...

Last modified onΠαρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep